Nazistisk prins Charles sparkar igång kampanjen: ”100 månader att rädda världen”

De som står bakom den alltjämt pågående brittiska krigsplanen mot USA, vars mål är att slå sönder USA och alla andra nationalstater, har gjort bort sig igen. Daily Telegraph citerade den 8 mars en högt uppsatt källa i det brittiska utrikes- och samväldesdepartementet (FCO) som säger att Gordon Brown vill använda prins Charles ”upphöjda roll som en internationell statsman” för att propagera för en fascistisk ekonomisk politik (med den globala uppvärmningen som svepskäl) och finansbubblor skapade genom handeln med utsläppsrätter. Källan i FCO (som kan vara George Soros kontrollör Mark Malloch Brown) säger till Daily Telegraph att Crazy Charlie ”kommer att träffa Barack Obama när USA:s nye president besöker Storbritannien nästa månad i samband med G20-mötet.” Nu närmast håller prins Charles ett tal i Rio de Janeiro den 12 mars, där budskapet är: ”Vi har bara 100 månader på oss att rädda världen!” De 100 månaderna syftar på Obamas eventuella åtta år som president.

Daily Telegraph understryker att ”det är utrikes- och samväldesdepartementet, inte prinsen själv, som väljer målen för hans kungliga resor, och Sydamerika anses vara den idealiska platsen för hans åsikter”. Källan i FCO säger att Gordons Browns regering vill dra mer nytta av Charles kontakter på den utrikespolitiska scenen, och av hans passion för folkmord, förpackad som en kampanj kring den av britterna påhittade klimatbluffen.

Prins Charles inledde sin tio dagar långa rundresa i Sydamerika den 8 mars med ett besök i Brasilien. Där kommer han att använda världens största regnskog som svepskäl för att införa agendan kring klimathotet, som 170 regeringar ska besluta om i Köpenhamn i december. Därefter besöker han Chile och Ecuador.

Daily Telegraph skildrar med stor uppriktighet de brittiska planerna att sabotera varje försök till seriös diskussion om den ekonomiska krisen på G20-mötet i april och noterar att prins Charles ”ingripande kommer att bidra till att sätta miljön överst på den politiska agendan före G20-ledarnas möte i London”. (Obamas administration och andra berörda regeringar har redan avfärdat en sådan inriktning på G20-mötet, som ska handla om krisen i världsekonomin.)

På sin rundresa i Sydamerika kommer prins Charles att ”spela en upphöjd roll som en internationell statsman som på den brittiska regeringens vägnar hjälper till att stödja brittiska intressen på viktiga områden”.

Daily Telegraph skriver att prins Charles också kommer att punktmarkera president Obama på G20-mötet, som ett bevis på Charles upphöjda roll: ”De kommer att träffas vid, eventuellt även före, en mottagning på Buckingham Palace, där prinsen förväntas ta upp frågor om klimathotet med presidenten.”

Det brittiska utrikes- och samväldesdepartementet sammanfattar prins Charles användbarhet för den brittiska folkmordsagendan: ”Prinsens engagemang för hållbar utveckling stämmer mycket väl överens med en av våra främsta prioriteringar.”