LPACTV: Porr- och finanschefer intervjuas om stimulanspaket

Porrkungarna Larry Flynt och Joe Francis har vänt sig till den amerikanska kongressen för att be om stimulanspaket på nästan 40 miljarder kronor för att rädda deras bransch. Det återstår att se hur representanthusets talman Nancy Please-Me -- ursäkta, Nancy Pelosi -- och finansutskottets ordförande Barney Frank kommer att reagera på detta.

Hur som helst har den amerikanska webbtv-kanalen LPACTV med anledning av detta bjudit in ett antal särskilda gäster till sin studio för exklusiva intervjuer.

Först ut är två ledande entreprenörer inom porrindustrin, Frankie Cockburn och Saul "Matzaballs" Linsky, som intervjuas av LPACTV:s programvärd Ardena Joy Clark. Diskussionen går något överraskande snart över till filosofiska frågor och Adam Smiths ekonomiska teorier.

LaRouche PAC:s redaktör Adam Sturman har bjudit in finansexperten och kongressens ledande rådgivare i frågor rörande krispaketet, Terry Boomer.

LPACTV: Adult Entertainment Industry Demands Bailout


LPACTV: An Interview With Aide to Bailout, Terry Boomer