"1932" släppt på svenska

Idag släpptes den svenska versionen av LaRouche PAC:s klassiska dokumentär från i somras, "1932". Filmen presenterades på baksidan av den svenska LaRoucherörelsens senaste pamflett Ekonomi & kreativitet med följande ord:

Har du, precis som Karl Marx, problem med att förstå skillnaden mellan det äkta amerikanska politiska och ekonomiska systemet, och det brittiska imperialistiska frimarknadssystemet?

Filmen 1932 tar oss med från den amerikanska revolutionen, genom det amerikanska inbördeskriget, fram till valet av Franklin D. Roosevelt 1932, och hans senare uppgörelse med Winston Churchill under andra världskriget.

När man ser filmen förstår man kanske för första gången att USA och Storbritannien representerar två system med diametralt motsatt människosyn. Då förstår man också varför ett förändrat USA är absolut nödvändigt för att ta världen ur krisen.

Ett antal av LaRoucherörelsens ledare i USA intervjuas och står som exempel på att den revolutionärt humanistiska andan från Alexander Hamilton, Abraham Lincoln och Franklin Roosevelt lever kvar i USA ännu idag.

Se den här:

www.larouche.se/1932