40.000 varsel sen september = ett fullsatt Råsundastadion!

Derivatbubblan är elefanten mitt i rummet ingen talar om. Bankerna däremot ser den och försöker nu bara rädda sig själva. Företag, handel, hem, samhällen och människor krossas i kreditstoppet. Derivatelefanterna måste bort och bankerna skuldsaneras, för att statens räddningspaket skall kunna nå fram till produktion och människor. Men när Island försökte hålla bankernas förluster borta från skattebetalarna, tog derivatbubblans beskyddare Gordon Brown och Fredrik Reinfeldt fram IMF:s tvångströja och satte Island under samma behandling som tredje världen i 1980-talets skuldkris. LaRouches förslag om ett Nytt Bretton Woods finns på dagordningen över hela världen och kan genomföras nu när alla ser hur Gordon Browns plan misslyckas. Låt inte derivatelefanterna slå sönder ännu mer jobb! Läs och sprid flygbladet!