LaRouche: Paulson och kompani "dör hellre än använder min lösning"

Den amerikanske finansministern Hank Paulson och Fed-chefen "Helikopter-Ben" Bernanke meddelade kl 08:45 (lokal tid) den 14 oktober att de anammar den senaste brittiskledda "europeiska" räddningsplanen, att omedelbart pumpa in 250 miljarder dollar i de amerikanska bankerna, genom aktieköp, alltmedan Federal Reserve pumpar in biljoner i form av korttidslån.

Lyndon LaRouche -- den enda ekonomen som meddelade att den fullständiga bankkollapsen var i full sving redan för 15 månader sedan -- kallade den nya räddningsstrategin "den tyska hyperinflationen 1923, fast på en global skala, anammat som det enda alternativet till mitt förslag". LaRouches Plan B innebär ett konkursförfarande av bankerna samt ett nytt Bretton Woods-fördrag.

"Det här systemet är slutkört", sa LaRouche. "Det här kommer att bli värre hyperinflation än i Tyskland 1923, såvida vi inte ändrar hela räddningspolitiken nu. Alternativet var min policy. De valde att inte anamma den, och hyperinflation blir konsekvensen. Det här betyder att hela civilisationen är fördömd, om de inte ändrar sig och gör helt om, och går på min linje."

"De olika pengatryckande räddningsaktionerna är obegränsade -- hyperinflationen blir utan gräns", tillade LaRouche, "och nu kommer hela finansderivatssystemet att explodera. De är idioter, allihopa. Och ingen har mage att gå emot den korkade presidenten -- den sinnessjuke presidenten."

Storbritanniens premiärminister Gordon Brown, den nuvarnade räddningspolitikens drivande kraft, ifrågasattes av journalister vid en presskonferens i London den 13 oktober, beträffande varför Alan Grenspan "som skapat hela det här problemet" nu är Gordon Browns huvudrådgivare i finansiella frågor och den som planlagt den här hyperinflationära politiken. Brown erkände att Greenspan var räddningspolitikens skapare.

"Satans hantlangare Greenspan", kommenterade LaRouche. "Det här är Ayn Rand, spritt språngande..."1

(Källa: LPAC)

  1. Ayn Rand var en ukrainsk-amerikansk sektledare som skrev skönlitterär och annan litteratur om hur fint allt skulle bli om vi bara gjorde oss av med industri och allt annat som krävs för att människor ska kunna leva drägliga och värdiga liv. "Atlas Shrugged" är hennes mest kända bok. En talande fras är "när alla New Yorks ljus slocknat -- då är vårt arbete avklarat". Wikipedofilias grundare är liksom "dödgrävaren" (Ayn Rand kallade sitt kk -- Greenspan -- det!) medlem i Ayn Rand-sekten. Sektens idé är att allt ska vara objektivt och kritiskt (och helst intressant) snarare än sant och kreativt (och vackert).

    Gud bevare oss från dessa satans mördare.