Skolmassakern i Kauhajoki: Gärningsmannen agerade inte ensam

Under de extrema villkor som råder under världsfinanssystemets sammanbrott kommer det inte som någon överraskning att ytterligare en skolmassaker sker.

Denna gång var det en 22-årig student, Matti Juhani Saari, som öppnade eld på en yrkesskola i Kauhajoki i västra Finland, och dödade 10 personer innan han tog sitt eget liv.

Han agerade dock inte ensam.

Attacken kom nästan ett år efter en liknande händelse i finska Jokela, då nio personer dödades, inklusive pistolmannen själv. Den gången, i november i fjol, var det Pekka-Eric Auvinen som dödade sex elever, skolsköterskan och rektorn, innan han sköt sig själv.

Saari har en profil som liknar Auvinens. Han hade lagt upp videoklipp på YouTube, där man kan se honom avfyra en pistol på något som liknar en skjutbana. På en annan video kan man se honom rikta pistolen mot kameran, säga "You will die next" och sedan skjuta fyra skott mot marken precis framför kameran.

På grund av dessa videofilmer tog den finska polisen in honom till förhör i måndags (dagen före dådet), men släppte honom eftersom han inte hade begått något brott.

Hans inlägg på YouTube, som han började göra i mars i år, kan fortfarande hittas på Internet. Han använder där namnet "Wumpscut86". På webbsidan återfinns en del av texten till en låt: "Whole life is war and whole life is pain. And you will fight alone in your personal war." Videoklipp från Columbine-massakern i Littleton, Colorado, fanns bland hans favoritvideor.

"Wumpscut" är namnet på ett satanistiskt musikprojekt i stilen "electro-industrial", som en bayersk discjockey, Rudy Ratzinger, står bakom. Denna musik var ett av Saaris intressen, jämte datorer och vapen.

Det är farligt att förklara bort vansinnesdådet i Kauhajoki som ett verk av en ensam galning. Dessa massakrar är en del i civilisationens sammanbrott som, om den inte stoppas med LaRouches lösning, kommer att leda till en mörk tidsålder värre än den vi genomled under 1300-talet. Det avgörande med dessa massakrar är att gärningsmännen måste förstås som verktyg för ett system som skapats av andra människor (Bill Gates, Bertrand Russell, Alan Greenspan med flera) vilket larouche.se tidigare grundligt bevisat.

Läs vidare i kampanjen Är djävulen i din dator?


Kauhajoki-mördaren Matti Juhani Saari (överst till höger) agerade inte ensam.