FAZ: LaRouche varnade för krisen, alla andra förnekade

I en artikel med rubriken "Allt blir värre" tvingas den tyska dagstidningen Frankfurter Allgemeine Zeitung (FAZ) motvilligt erkänna Lyndon LaRouches unika ställning som prognosmakare för den pågående globala finanskollapsen.

"Det är ett absolut skräckscenario: Vi står på randen till en härdsmälta i finanssystemet. Denna process började för länge sedan och kan inte längre stoppas. När Lyndon LaRouche, motståndare till det nuvarande finanssystemet, lade fram denna tes, skrattade fortfarande alla. Men även ansedda ekonomer har under en lång tid sagt samma sak."

Även om den sista meningen är osann1, är det ändå värt att minnas att FAZ, som är den tyska banksektorns viktigaste språkrör, fram till nu gjort allt för att undvika att nämna LaRouches namn, eller ens erkänna att det är en sammanbrottskris som pågår.

  1. Bland människor som har en aning om vad realekonomi är, gäller Lyndon LaRouche i hela världen som den mest framstående ekonomen. Faktum är att han alltid haft rätt i sina prognoser, då frihandelns pr-hordar haft hiskeligt fel.

    Se pressmeddelande från Helga Zepp-LaRouche och vår artikel om LaRouches meriter som prognosmakare.