LaRouche säger: "Ingen mer räddningsaktion, sätt bovarna i finkan"

Lyndon LaRouche svarade på lördagen på finansminister Henry Paulsons föreslagna lagstiftning med ett bestämt "Nej". "Ingen bailout kan tillåtas", förklarade LaRouche. "Frys alla spekulativa papper för revisionssyfte. Om du försöker dig på räddningsaktioner förlorar du kontrollen på läget."

LaRouche förklarade: "Kongressen måste nu bli hänsynslös mot de här förskingrarna. Jag är rädd för, att för många kongressledamöter rent av ägs av sådana som George Soros och Felix Rohatyn. Jag tror inte att kongressen kollektivt har stake nog att agera å det amerikanska folkets vägnar".

Han manade kongressen att "skrämma skiten ur de här figurerna. De har plundrat amerikanska folket blint de senaste trettio åren eller mer. De har skickat folk i fängelse för att de vågade komma i vägen för deras tjuvverksamhet. Nu är det dags att vända på borden. Det är inte läge nu att sluta trevliga avtal. Det är inte läge nu att vara förnuftig."

"Landet våldtas. Folk har ingenting att vänta. Fattiga har nekats sjukvård på grund av de här svinen. Låt oss sätta dem på språngmarsch mot fängelset, där de hör hemma".