LPAC släpper dokumentär om mordet på vetenskapen

Lyndon LaRouche Political Action Committee har gett ut en ny dokumentärfilm som går igenom hur den moderna vetenskapen, som skapats av bl.a. Johannes Kepler, massakrerats av vår tids hedniska newtonska kulter ledda av pseudo-vetenskapens överstepräster, som ofta utger sig för att vara universitetsprofessorer.

Karriärkåta ungdomar plågar sig idag igenom en självvald process av indoktrinering i dessa irrläror. När de till slut får det hett efterlängtade diplomet, som bevis på att ha krönts till den näste i raden av certifierade idioter, står de med jättelika studieskulder, men troligtvis utan jobb.

Vad som är ännu värre är att de efter så många år på välrenommerade universitet knappt har en aning om vad kunskap eller sanning egentligen är för något. Detta visas genom en jämförelse mellan Harvardstudenternas försök att tolka Keplers upptäckt av universell gravitation, och LaRouches ungdomsrörelses (LYM) banbrytande återupptäckt av Keplers originella upptäckt av denna fysikaliska princip. Faktum är att universitetsstudenterna inte förstod vad Kepler gjort och därför, sin vana trogen, var tvungna att plagiera LYM:s arbete.

Hur kommer det sig då att dagens studenter, som betalar en förmögenhet för att få bli indoktrinerade i Newtons svarta magi, inte klarar av att göra de upptäckter som medlemmarna i LaRouches ungdomsrörelse arbetar på, utan endast kan förlita sig på akademisk "peer review", kopior och pseudo-vetenskapligt fuskande? Börja denna undersökning med att ställa frågan: "What is the Harvard Yard?"

Läs mer (och se filmen!)