Tisdagsdemonstrationen firade slutet på Lissabonmonstret

”Kasta EU-fördraget här!” stod det på papperskorgen full med gamla Lissabonfördragstexter och prydd med de irländska och svenska flaggorna. De stolta banderollerna med kraven att stoppa Lissabondiktaturen och folkomröstning, sträckte sig stolt ut i vinden högt uppe över Sergels torgs platta.

Vi och andra som kämpat mot EU-fördraget på demonstrationer och möten i hela Europa, har skapat den rörelse som inspirerade och gjorde det möjligt för irländarna att ta kål det hemska Lissabonmonstret. Vi har vunnit över hela den europeiska eliten. Vi var starkare än hela den svenska regeringen, sosseledningen och Wallenberg. Vi vann, de förlorade!

Denna sista Tisdagsdemonstration mot Lissabonfördraget inleddes med en sång till segern över Lissabonmonstret. Som hyllning till Irland gick den till tonerna av den kända irländska sjömans- och arbetssången ”What shall we do with the drunken sailor?”, men självfallet med en ny text.

Stephen Brawer ledde sången och talade först och sedan följde Ulf Sandmarks tal där han tackade irländarna för att, i motsats till den svenska regeringen och riksdagen, ha räddat Sveriges frihet. Segern mot Lissabonfördraget kommer i en internationell rörelse på många fronter mot globaliseringen och övernationell imperiepolitik. Denna seger gör att LaRoucherörelsen i Sverige - EAP nu kan gå framåt för att slutgiltigt besegra den brittiska imperiepolitiken.

På Tisdagsdemonstrationen visades den nya banderollen, som anger riktningen för hur den hungerskapande globaliseringen och frihandeln skall besegras. Texten lyder: ”Människor svälter! Varför bränner Sverige upp maten? Biobränsle är folkmord. Stöd Helga Zepp-LaRouches upprop för att fördubbla matproduktionen!” Läs Ulf Sandmark hela tal.

Mötet avslutades med att Segersången sjöngs en gång till och med en applåd från den samlade publiken! Här är hela sångtexten:

Song to Celebrate the Irish 'No' [video]

What shall we do with the Lisbon treaty? x3
Early in the morning.
Hurray, for down she goes now! x3
Early in the morning!

Let’s celebrate, for the Irish killed it! x3
Early in the morning!
Farewell, to the Lisbon Treaty x3
Europe can be free!

Governments thought that they could fool you! x3
Early in the morning!
Farewell, to the Lisbon Treaty x3
Europe can be free!

But they got caught with their pants down this time. x 3
Early in the morning!
Farewell, to the Lisbon Treaty x3
What a nice surprise!

Now it’s time for LaRouche’s ideas! x3
Now we need a New Deal!
Hurray, for sovereign nations! x3
Join us and we’ll win.