Aprilnumret av Dynamis är nu ute!

LaRouches ungdomsrörelse (LYM) har just släppt det senaste numret av tidskriften för LaRouche-Riemann-metoden i fysisk ekonomi, Dynamis.

Alla pratar idag om de amerikanska valen -- och det gör de rätt i! Dessa val presenterar två alternativ för världen. Å ena sidan vill det brittiska imperiet få USA att fortsätta att slaviskt följa dem och få en fortsättning på den ekonomiska självmordspolitik som Bushregeringen drivit. Å andra sidan, när man ser till det breda stöd som Lyndon LaRouches Homeowners and Bank Protection Act fått bland delstatskongresser och lokala regeringar och organisationer, så är det klart att nästa presidentskap har potentialen att väcka Franklin Roosevelts anda till liv och dra igång den största återhämtningen som någonsin bevittnats, inte bara i USA, utan i hela världen.

Den uppmärksamme medborgaren skulle dra nytta av att se tillbaka på fallet med 1932 års demokratiska nationalkonvent. Vid den tidpunkten hade de största nationerna i Europa redan fallit in i fascism, och USA var snabbt på väg i samma riktning. Endast den demokratiske ledaren Franklin Roosevelt gav hopp till den glömda, nedslagna befolkningen. Ledarskapet för det demokratiska partiet, som helt infiltrerats av brittiska agenter, krävde att Roosevelt skulle dra tillbaka sin kandidatur i juni, så att partiet skulle kunna enas. Roosevelt stannade dock kvar i loppet. Vid konventet bekämpade delegaterna pressen som kom från dessa brittiska agenter för att dumpa Roosevelt, genom inte mindre än fyra omröstningar. Efter detta eldprov flög den nyvalde kämpen Roosevelt till konventet -- en handling som vid den tiden saknade motstycke -- och skapade historia genom att presentera sin New Deal.

En engagerad medborgare idag måste tänka vetenskapligt angående de val som nationen står inför. Som en hjälp i dessa strävanden, är det nya numret av Dynamis något som bara måste läsas. Vi återpublicerar en av 2000-talets viktigaste uppsatser -- Lyndon LaRouches Vernadsky & Dirichlet's Principle -- som förser läsaren med de verktyg som behövs för att förstå grunderna för det som kallats "LaRouche-Riemann"-metoden för fysisk ekonomi.

Tillsammans med denna absolut oumbärliga essä, kommer rapporter från två av de första medlemmarna av LaRouches "vind"-team, Meghan Rouillard och Ben Deniston, om deras forskning på Carl Friedrich Gauss' undersökningar av Pentagramma Mirificum. Dessa efterforskningar hjälper oss att blicka in i det som, enligt Gauss' huvud, fick Bernhard Riemann att komma till insikt om vårt anti-euklidiska universums natur. Som en bilaga till dessa rapporter, publiceras ett utdrag av Gauss' lärare Abraham Kästners Anfangsgründe, som redogör för grunderna för den sfäriska geometri som hjälpte till att forma Gauss' konception. Slutligen släpper vi den första engelska översättningen någonsin av Gauss' såkallade fjärde bevis av algebrans fundamentalsats från 1849, där Gauss' till slut delar med sig av sin hemlighet.

Läs detta nummer som en trotsig handling. Den brittiska oligarkin, och deras smutsiga kumpaner, vill att du ska vara dum, så att de kan göra vad de vill med dig -- så som att få in en korrupt lakej, som Al "16 tons" Gore, i presidentskapet, med ditt godtrogna stöd. Stick en nagel i ögat på dem, och läsa denna utgåva av Dynamis med avsikten att bli en i kärngruppen av lärare för den nya generationens revolutionära vetenskapsmän och konstnärer.

Hämta ditt exemplar nu!

http://www.wlym.com/~seattle/dynamis/