Al Gore frossar i mer än bara mat

Al "tjockskallen" Gore skickade i förrgår runt ett e-mail till sina anhängare, där han lurar folk som vill bli miljardärer till att köpa boken Earth: The Sequel, en guide för att investera i fantasiprojekt som är påstådda lösningar till klimatkatastrofslögnen.

I en snuskig video av reklamtyp påstår författaren Fred Krupp, ordförande för Environmental Defense Fund, att Gores bok uppdagar både "möjligheter för miljön och för investeringar".

Marknadsförarna säger att "målet är att lösa världens största kris och priset kommer att vara den största explosionen av rikedomar som någonsin har skådats." De lovar att "om tjugo år så kommer någon 35-åring att säga att anledningen till att han är miljardär är att han läste den här boken när han var femton."

Borgmästaren och multimiljardären Michael Bloomberg hyllar denna snuskiga pengafälla för att vända på "den globala uppvärmningens undergång".

Den här historien antyder att Al "16 tons and the company store"1 Gore kämpar med andra saker än bara ätstörningar, och att han i själva verket lider av en genetisk sjukdom som han ärvt från sin ökände fader: att förslava sina undersåtar till planerna på naziliknande arbetsläger.

  1. Al Gores far, Al Gore sr., ägde den fabrik i den amerikanska södern, där de slavliknande förhållandena förevigades genom den kända sången "16 tons".