Ingen riktig vetenskapsman skulle falla för Gores Nobelpris

En av dem som inte sjunger med i hyllningskören som diverse medier dragit igång för Al Gores Nobelpris är James Taylor, redaktör för Environment & Climate News och medarbetare på Heartland Institute, en konservativ tankesmedja i Chicago. I den italienska tidningen Corriere della Sera säger Taylor: ”Nobeljuryn var starkt påverkad av den mäktiga, rika lobbyn som stödjer Al Gores katastrofala och vetenskapligt obevisade teorier.”

Taylor pekade på en undersökning från 2003 genomförd av det tyska forskningscentret GKSS, som visar att endast hälften av 500 internationella vetenskapsmän håller med om att människan är ansvarig för klimatförändringar. Al Gores miljöhandlingsplan skulle kosta USA ungefär 2,3% av dess BNP. ”Detta skulle vara en riktig ekonomisk katastrof, som skulle leda oss in i en ny depression”, sade Taylor.

Den 9 oktober var Taylor gäst i det populära programmet ”Hannity & Colmes” på Fox TV. Hannity noterade korrekt under diskussionen att ”om du går tillbaka och läser Newsweek från 1973, så sade de agendadrivna olycksprofeterna på miljöområdet då att konsensus bland vetenskapsmännen var att vi har global avkylning. Om du går tillbaka till första ’Earth Day’ – vi har visat videon i det här programmet – där håller folk upp skyltar: ’Istiden kommer.’”

Låt oss inte glömma att Al Gordo är ett verktyg för det brittiska imperiets anti-humana plan för en global avfolkning.