Vill du stoppa krigspartiet – skrota det brittiska systemet

Majoriteten av världens nationer och folk befinner sig i
chocktillstånd, och oroar sig för att president Donald Trumps plötsliga
helomvändning – från att ta avstånd från regimskiften och lova att
samarbeta med Ryssland och Kina för fred och utveckling, till att
kriminellt och helt obefogat angripa Syrien med kryssningsmissiler och
hota med ett föregripande angrepp på Nordkorea – kan leda till ett
globalt kärnvapenkrig i princip när som helst.  Denna oro är fullt berättigad, men för att kunna förhindra en sådan existentiell katastrof för mänskligheten måste man äntligen inse det faktum, som Lyndon LaRouche hela tiden har pekat på, att roten och upphovet till denna kris är det brittiska imperiet och det brittiska systemet.

Inte bara skröt brittiska The Guardian den 13 april med att det var GCHQ (den brittiska motsvarigheten till amerikanska NSA) som först gjorde de amerikanska underrättelsetjänsterna uppmärksamma på föregivet suspekta kontakter mellan personer i Trumps valkampanj och ryssar betraktade som "misstänkta underrättelseagenter" – som om kontakter med ryssar skulle vara något dåligt. GCHQ klagade över att de amerikanska tjänsterna var förbjudna enligt lag att spionera på sina egna medborgare – så britterna måste göra det åt dem.

Med hjälp av sitt inflytande över politiker och media i USA, och sin främsta tillgång George Soros, använde britterna en helt uppdiktad dossier som kokats ihop av den "f.d." MI6-agenten Christopher Steele för att trumma ihop en rörelse för en färgrevolution mot Trumps presidentskap över påstådda kopplingar till ryssarna.

Därefter proppade britterna, med hjälp av falska underrättelseuppgifter från de brittiskstyrda och terroristanknutna Vita hjälmarna, Trump full med lögnen att den syriska regeringen hade använt kemvapen mot den egna befolkningen – en absurditet, eftersom det inte tjänade något som helst militärt syfte, och den syriska regeringen redan höll på att vinna kriget mot IS- och al-Qaida-terroristerna med rysk hjälp. Kom ihåg att det var Tony Blair som ordnade fram de fejkade underrättelseuppgifterna om att Saddam Hussein hade massförstörelsevapen, som drog in George W. Bush i kriget mot Irak – och startade det helvete av terrorism och flyktingströmmar över hela Mellanöstern som vi ser idag.

Britternas roll blev offentlig den 12 april i FN:s säkerhetsråd, när det ryska biträdande sändebudet Vladimir Safronkov vände sig direkt till den brittiske FN-ambassadören Matthew Rycroft, som just hade brännmärkt Ryssland för stödet till Bashar al-Assad i Syrien (och som tidigare var en medarbetare till Tony Blair när britterna startade det kriminella kriget mot Irak). Safronkov satte fingret på motivet bakom britternas lögner och krigshets: "Ni är rädda för att vi kan komma att samarbeta med USA. Det är det som håller er vakna på nätterna."

Det är exakt det som britterna oroar sig för. Britterna har använt USA som sin dumma koloss för att utkämpa deras koloniala krig ända sedan mordet på John F. Kennedy – från Vietnam till Irak till Libyen och Syrien, och nu kanske Nordkorea, vilket skulle dra in hela Asien och världen i en kärnvapenförintelse. Britterna är beredda att riskera ett globalt kärnvapenkrig för att hindra USA från att bryta upp imperieuppdelningen av världen i ett Öst och ett Väst som står mot varandra, från att samla hela världen bakom ömsesidig fred och utveckling, och göra slut på imperiepolitiken en gång för alla.

LaRouches Schillerinstitut visade vägen ut ur den här katastrofen på en konferens på Manhattan den 13-14 april, på temat "Samarbete mellan USA och Kina om Bältet och Vägen-initiativet och motsvarande idéer i kinesisk och västerländsk filosofi". Talarna på konferensen – ledande kinesiska och ryska diplomater och experter – förklarade vikten av att president Trump ansluter sig till Kina och Ryssland i de nya sidenvägsprojekten som skänker ekonomisk utveckling i win-win-anda, och inte krig, till alla delar av världen. Schillerinstitutets grundare Helga Zepp-LaRouche konstaterade att ett sådant samarbete är den nödvändiga krigsförebyggande politiken, men hon underströk också behovet av att lyfta fram alla de stora nationernas bästa kulturella traditioner – särskilt den kinesiska konfucianska kulturen och den västerländska renässanskulturen – som grunden för strävan mot att uppfylla mänsklighetens gemensamma mål.

För detta krävs att den amerikanska revolutionen mot det brittiska imperiesystemet äntligen slutförs, och krossar detta ondskefulla system inne i USA och runt om i världen, innan det drar igång ett krig som skulle betyda det direkta slutet för civilisationen så som vi känner den.

Alla medborgare, i alla nationer, måste agera på basis av sin sanna mänsklighet i detta kritiska ögonblick för civilisationen, och gå samman med LaRoucherörelsen och andra likasinnade medborgare i världen för att krossa det brittiska systemet, och förverkliga det nya paradigm som det nya sidenvägsprojektets fred genom ekonomisk utveckling står för.

Från LaRouchePAC.com den 16 april 2017

Se och läs om talen på Schillerinstitutets konferens på Manhattan den 14-15 april. Helga Zepp-LaRouches inledningstal med det aktuella dramatiska läget är redan publierat. Resten av talen kommer upp på hemsidan allteftersom de görs klara: http://newparadigm.schillerinstitute.com/schiller-institute-conference-new-york-u-s-china-cooperation-belt-road-initiative/