Sveriges stora chans efter valet

Nu efter valet klagas det på valkampanjens avsaknad av de visioner och riktiga lösningar som kunde ha fångat upp de väljare som etablissemanget övergett och som flydde till SD och F!. Det var just sådana visioner som EAP gick till val på. Om att med kreativitet och stora utvecklingsprojekt lyfta hela världen ur fattigdomen. Om att ta den enastående chansen för mänskligheten som öppnats genom BRICS-ländernas samarbete. Om att ge arbetslösa ungdomar och andra hopp om att få vara med och tillverka alla de lastbilar, maskiner och allt annat som kommer att behövas för BRICS-ländernas alla projekt. Allt arbete i Sverige kan ges en ny mening, när vi börjar delta i mänsklighetens största lyft ur fattigdomen någonsin, världen största fredsprojekt någonsin ihop med BRICS-länderna.

Samma mediakändisar som nu klagar, vägrade före valet att knysta något om detta. I stället var det ett ändlöst ältande om rasister och antirasister. Liksom alla småpartier utom F!, som var detta valårets gullegrisar, utestängdes EAP totalt från alla debatter och diskussioner i TV, radio och tidningarna. Valet var totalt orkestrerat med hjälp av medierna och demokratin stod inte högt i kurs.

EAP och dess aktivister gjorde i dessa omständigheter ett storartat arbete i valkampanjen. Med en bra valpamflett som delades ut i massupplaga i hela landet och en valfilm som visats på på den enda fria TV-kanalen Öppna kanalen tiotals gånger sista valveckan, där det finns 100.000-tals potentiella tittare i Stockholms- och Sörmlandsregionen. Den upprepade EAP-kuppen från EU-valet, att ställa upp en valstuga bland de andra stora partierna mitt Stockholms City, gjorde EAP väl synligt för det politiska och mediala etablissemanget även om de inte låtsades om det. Vi nådde där tusentals människor som aldrig vetat om att ett sådant parti fanns och tusentals andra som förvånat utbrast: "Finns ni än?!

Ja, EAP finns än, och det syntes också i många vallokaler för i synnerhet förtidsröstningen där EAP:s valsedlar fanns med tack vare aktivister i alla delar av landet. Nu gäller det att att behålla farten och använda den skjuts vi har från valrörelsen att få ut kunskapen om BRICS-ländernas initiativ och de enorma möjligheter det öppnar för Sverige och världen.

Fredrik Reinfeldt/Anders Borg/Peter Norman har dragit sig ur likt typiska riskkapitalister och lämnar efter sig landets industri, infrastruktur, sjukvård, skola osv. i spillror. Till minne av deras fest för banker och konsumenter lämnar de växande underskott i statsfinanserna, en jättelik privat skuldsättning kopplad till bostadsbubblan och massor av halvtomma glittrande gallerior och jättearenor. Under deras regeringstid har SD gått upp från två till tretton procent. Samtidigt skriker den yttersta vänster på våld mot rasisterna, utan att fatta att ju mer de skriker, ju mer kommer SD att växa.

Om bara några av alla dessa antirasister eller andra engagerade sig för att sprida det hopp som nu kommer från hela Tredje världen om att tillsammans med BRICS äntligen på allvar komma ur kolonialismens strupgrepp, så skulle Sverige kunna börja sättas i arbete för att bygga världen. Då skulle hoppet också tändas för alla de människor som övergivits av etablissemanget och i skräck för sin livssituation och oro för världskrig kastat sig i famnen på både SD och F!.

Låt oss se Carl Bildts avgång som ett första steg till att få bort Sverige från den brittiska krigspolitiken och som en uppmuntran åt amerikanerna att också avsätta Obama innan han dragit gång ett bombkrig mot Syrien som återigen för världen till randen av en kärnvapenkonfrontation mellan USA och Ryssland/Kina. Låt oss med den förnyade energin från valkampanjen börja att sätta oss in i vad Kina, Ryssland, Indien, Sydafrika och Brasilien håller på med ihop med Sydamerika, Sydostasien, Centralasien och stora delar av Afrika. Initiativen och visionerna är hisnande. Projekten de drar igång håller på att skapa det största och snabbaste lyftet för mänsklighetens kreativitet någonsin. Bjud in alla du känner att samarbeta med EAP för detta. Det är Sveriges stora chans efter valet.

Skaffa dig en glimt av de stora projekt som LaRoucherörelsen satt på dagordningen internationellt här

Gå också in på hemsidorna för LaRoucherörelsen på andra språk framför allt LaRouchePAC.com eller LaRouchePub.com på engelska eller Schillerinstitutet på danska, där det dagligen publiceras många nyheter. Se länkarna här för rapportering på många andra språk.