Sveriges och Natos provokationer i Kaukasus är dödliga! ”Karl XII” Bildt i Poltava

Trots Don Quijote-karaktären på regeringens, partiernas och mediernas provokationer och lögner mot Ryssland i samband med Georgienkrisen, är det här inget att skratta åt. (Faktum är att georgiska trupper överföll Sydossetien den 7 augusti och dödade civila och ryska soldater, först!) Visst har den psykotiske av britterna och megaspekulanten George Soros ägda georgiska presidenten Micheil Saakasjvili betett sig löjligt, och ett löjets skimmer sänker sig även över baron Carl Bildt, som allierade sig med denna ”loser” – men det är också farligt!

Sanningen är att vi var en hårsmån från ett tredje världskrig! Den kraftfulla ryska reaktionen på Georgiens överfall på Sydossetien satte stopp för en farlig strategisk bluff. Ryssarna är väl medvetna om det som LaRoucherörelsen har varnat för: att Georgiens regering agerar för privata finansiella intressen i London och USA, inte för nationella intressen. Dessa finansintressen vill dra in USA i en storkonfrontation med Ryssland, eller åtminstone stoppa allt positivt samarbete mellan de två stormakterna, även om det riskerar ett nytt världskrig. Ryssarna agerade mot Georgien, men signalen ville de skicka västerut. Även om Bush fortsatte driva fram antirobotsystemen i Polen, trillade polletten ned hos en del folk i USA och även i London, men det har den tyvärr inte gjort hos vår egen regering och EU, som fortsätter med sina provokationer mot Ryssland.

Saken är att det globala finanssystemet med centrum i London och New York är bankrutt och dött. EU är politiskt och ekonomiskt bankrutt. Mot denna bakgrund har Lyndon LaRouche och hans rörelse organiserat krafter i USA, Ryssland, Kina och Indien, bland annat, för att etablera ett helt nytt finanssystem med fredligt ekonomiskt samarbete mellan suveräna stater, speciellt omkring utveckling av storskaliga transkontinentala infrastrukturprojekt. Ryssland är helt med på idén. Kina och Indien väntar på signal från USA. Mänsklighetens fiender, som sitter på toppen av globaliseringens kollapsande pappershög, vägrar släppa sin kontroll över världsekonomin, även om det betyder allas undergång. De har använt sig av sina agenter som Saakasjvili, eller USA:s vicepresident Dick Cheney, som vill bomba Iran trots starkt motstånd från den amerikanska militären och försvarsministern.

Då bör vi fråga oss vems agenter regeringspartierna och Mona ”Sancho Panza” Sahlin är. För vems intressen agerar de? Helt säkert inte Sveriges. Sverige har inte ens en armé längre som kan försvara landet, tack vare den tidigare och nuvarande regeringen (alltså hela den politiska eliten). Vem kommer att försvara Sverige? Bush-administrationen ville inte ens försvara sin skyddsling Saakasjvili, och vred om armen på honom tills han skrev under vapenvilan. Vid sitt möte den 19 augusti ville Natos utrikesministrar inte ens avbryta det långsiktiga militära samarbetet med Ryssland. De nöjde sig med att skramla med ord. Men dagen innan hade utrikesnämnden deklarerat från Slottet att Sverige avbryter allt militärt samarbete med Ryssland – som om det skulle få Ryssland på knä! Man kan bara minnas Karl XII i Poltava, som lurades att gå mot Ryssland av hertigen av Marlborough, Winston Churchills anfader.

Visst är vi svenska patrioter, men vad det betyder är att vi skall försvara Sverige hemma, förstärka försvaret och ekonomin, inte vara ett imperium eller en svans till ett imperium. Under Reinfeldts och Sahlins mask av ”försvar av mänskliga rättigheter” finns inget mer än en liberal imperialism dikterad från Fabiansällskapet i London.

Som kineserna säger, varje kris innebär möjligheter. Den här krisen kan vändas till en läxa och bli en öppning för att verkställa idén om en ny, rättvis ekonomisk världsordning. Vi behöver krig mot fattigdom och underutveckling, inte ett världskrig. Därför ökar vi vår internationella mobilisering nu för att föra upp den idén på agendan i september när alla världsledare kommer till FN:s generalförsamling. Trots idiotin inom eliterna kan vi få Sverige och Europa med i kriget, vårt krig. Men om det ska lyckas måste medborgarna ta ledarskapet nu. Vi måste rätta till det som våra ledare har förstört.

Dokumentet tillhör dossiern: