SIVE ökade med 500 procent i Köpenhamn

Valresultatet från danska kommunalvalet 2013 visar att kandidaterna för partiet Schillerinstitutets vänner (SIVE.dk) fick:

545 röster i Köpenhamn (0.2%) en ökning på över 500 procent,
168 röster i Århus (0.1%) en ökning på över 200 procent och
488 röster i mellersta västra regionen på Jylland, vilket nästan var en fördubbling.
Totalt 1201 röster.

LaRoucherörelsen i Sverige - EAP gratulerar de danska kollegorna till detta stora genombrott. SIVE:s partiledare Tom Gillesberg tackade väljarna i ett videouttalande, men sa att detta bara var början. Han hade blivit kontaktad av folk utanför de två största städerna, folk som inte kunnat rösta på honom men gärna vill bli aktiva. Det gör det möjligt att fortsätta kampanjen, men nu i en landsomfattande rörelse, inte som hittills i bara Århus och Köpenhamn.

Målet är att fram till EU-valet om sex månader, se till att alla danskar får veta vilka olyckor som planeras för dem genom EU:s bankunion, det gemensamma ramverket för bankkrishantering och hur vanliga människor skall offras för bankernas skull. Men, sade Gillesberg, vi skall också visa att det finns ett fungerande alternativ genom Trepunktsplanen: Bankdelning, Kreditsystem och Infrastrukturprojekt.

Gillesberg uppmanade alla dem som höll på honom, vare sig de kunde rösta på honom eller ej, att ta kontakt för att bygga en landsomfattande rörelse, sprida informationen och bli ett bindeled till alla dem som inte hade turen att råka se eller höra honom på TV eller radio, så att de också får tillgång till lösningen på krisen.

Läs mer på hemsidan för SIVE: http://ww.sive.dk/
och Schillerinstitutet: http://schillerinstitut.dk/drupal/index.php

Läs mer om danska kommunalvalskampanjen:

http://www.larouche.se/nyheter/2013/11/07/danska-schillerinstitutets-vanner-igang-med-valkampanjen

http://www.larouche.se/nyheter/2013/11/12/pressgenombrott-for-danska-valkampanjen-i-extrabladet

http://www.larouche.se/artikel/information-toms-valaffischer-quot-ikoniska-quot

http://www.larouche.se/artikel/gillesberg-pa-dansk-tv-kvallen-fore-valdagen