Sabba prins Fredriks och prins Philips massdödsfest! Fegisar, kom tillbaka från Almedalen!

Detta uttalande delas ut som flygblad.
Download as leaflet in Swedish and English.

Statsminister Fredrik Reinfeldt drömmer i sin livliga fantasi om att få härska över världen, eller åtminstone EUropa, i ett halvår. (Förresten, var det inte så lång tid dr Faustus fick i sin pakt med Djävulen?)

Vår prins Fredrik har bara två önskningar som han vill att Satan ska uppfylla, inte tre! Satan fick rabatt den här gången.

Första önskningen: Att finanskrisen ska försvinna i samma ögonblick som han säger "Baltikum". Han förklarade för sin nattliga hovnarr, en viss Anders Borg, att han inte klarar av att lösa krisen, och inte ens begriper sig på den, eftersom den inte fanns med i sagoböckerna han läste när han studerade ekonomi i Universitetets dimmiga skog. Han har också hört det viskas om natten att krisen är ett verk av demoner långt borta, på andra sidan Atlanten, och då kan ju inte han göra något åt den!

Andra önskningen: Att Satan ger honom makten (samma makt som kung Knut trodde sig ha, men inte riktigt hade) att när han ropar till vinden och molnen så ändrar de riktning och klimatet kyls av, och att han bara behöver doppa fingret i Nordsjön för att Golfströmmen ska vända och allting från de norska fjordarna och Lappland hela vägen ner till Herkules stoder frysa till is. (Förresten, det skulle väl avskräcka de afrikanska båtflyktingarna också?)

Prins Fredrik vill att jordaxelns 23-gradiga lutning ska bli 90 grader i sex månader, så att solen aldrig mer går upp på det norra halvklotet med sina hemska värmande strålar och fula klimatsolkande solfläckar, utan i stället bränner upp människorna som lever i södern, särskilt de ökända häxfolken med mörk hy.

Men stackars prins Fredrik, du är inte världens härskare! Det är det brittiska kungahuset. Var det därför du reste till London i måndags och smilade in dig hos den avtynande Mr Brown?! Träffade du kanske drottninggemålen prins Philip, grundaren av Wild Wild Furies (Världsnaturfonden WWF), som har sagt att han i nästa liv vill återfödas som ett dödligt virus så att han kan hjälpa till att ta död på människor av alla nationaliteter, som han tycker att det finns alldeles för många av? Jag hoppas att du i så fall kom ihåg att gratulera honom till att han REDAN har antagit formen av ett dödligt virus, och att miljarder människor riskerar att dö vid snorig närkontakt med hans kusin, det svinaktiga viruset A(H1N1)?

Samtidigt, på en annan sömnig ö!

Samtidigt har en skock fega klanledare från vänster, höger, mitten, baken, uppe, nere, och pirater, hissat segel och satt kurs mot den sömniga ön Gotland, för att mingla, mingla, mingla i Almedalen och yngla, yngla, yngla av sig nästa generation bananstatsledare. Borgen lämnas obevakad hemma, eftersom alla har svurit prins Fredrik, numera Djävulens lärling, att hålla borgfreden (läs: lämna Anders Borg i fred), så att han obekymrat kan leva ut sina fantasier till tonerna av EU:s alla himlakörers lovprisningar. Utanför borgens murar höstar Dödsängeln in sin tribut av gamla, sjuka och fattiga i hägnet av marionettdockan Obamas sjuk(a)vårdreform.

Hoppas du trivs med din mardröm!
Boccacci(n)o
Plats: Never-neverland (Sverige)
Tid: Någon gång på 1330-talet
____________________________________________

Om du däremot vill vakna, och inte vill att dina nära och kära ska behöva genomlida allt detta nu, kom med ombord på Lyndon LaRouches ark och styr på det upprörda havet mot en säker hamn!

Med varma hälsningar från ett kallt land,

Hussein Askary
ordf. Europeiska arbetarpartiet (EAP)
och LaRoucherörelsen i Sverige
30 juni 2009