Obama fruktar bara LaRouche

Trots att det Demokratiska partiets ledning i kongressen hävdar att de lyckas pressa allt fler av sina egna till att stöda Obama nazistiska sjukvårdsreform, verkar det inte lindra Obamas självdestruktiva paranoja. Hans uppträdande och arrogans verkar inte påverkas alls av att opinionssiffrorna dagligen sjunker. Däremot verkar hans fixering och skräck öka för varje gång Lyndon LaRouche öppnar munnen, ett faktum som fått många av Washingtons insiders att kommentera att det enda Obama verkar frukta ÄR LaRouche.

Det som vred upp Obamas fixering vid LaRouche ytterligare ett steg, var Kesha Rogers seger i Texas 22:a kongressvalsdistrikt i det demokratiska primärvalet. Men vad som drev Obamas fixering vid LaRouche till ren mani, var LaRouches webcast den 13 mars. Sedan dess kopplar Obama PERSONLIGEN varje partikamrat i demokratiska partiet som på något sätt går emot Obamas politik till LaRouche.

Direkt efter Rogers seger, rapporterades att Obamas medarbetare David Plouffe var inblandad i intensiva försök, att på något sätt få bort Rogers från valsedeln i november, trots hennes seger på 52,7 procent. Några av de mer rabiata medlemmarna i Texasdemokraternas ledning var redo att gå Plouffe till mötes, men många demokratiska valstrateger, som inte nödvändigtsvis var LaRouchevänliga, såg Plouffes åtgärder som inte bara helt illegala utan självmordsmässiga för partiet. Med tanke på det ökade missnöjet med Obama, kunde en sådan åtgärd slå tillbaka och leda till ännu mer stöd för LaRouche.

Även om förnuftet dominerade, hindrade det inte Obamas folk från att misstänksamt fråga åtminstone två av Texas kongressledamöter om de var "ihop med" LaRouche.

Det var efter LaRouches webcast på lördagen, som det kom insiderapporter från Vita huset, om att man där ansåg att det nu var nog och de absolut närmaste rådgivarna till presidenten, Varlerie Jarret och David Axelrod, insisterade på att någonting måste göras för att stoppa LaRouche. Uppenbarligen ledde detta till den impotenta och irrelevanta resolutionen av Texasdemokraterna för att "fördöma" Kesha Rogers. En resolution som nästan inte sa något alls om Kesha Rogers, utan innehöll en lång lista med sedan länge avklarat förtal och lögner om LaRouche. Det enda som till slut lades Rogers till last var HENNES STÖD TILL LAROUCHE....

Men klumpigheterna i Texas stoppade inte Obamas LaRouchemani. Denna vecka har Obama i sitt Neroliknande tillstånd, efter att han inte ens med hot lyckats få tillräckligt stöd för den brittiskinspirerade Hitlerlika sjukvårdsreformen, börjat insistera på att hela hans presidentskap står och faller med reformen. Det är troligen det närmaste han kommmit till sanningen, sedan han svor presidenteden. Men istället för att erkänna han han själv gjort fel, har han uppenbarligen fått på hjärnan att "allt är LaRouches fel". ...

Obama började veckan med att söka upp en av de största motståndarna till sjukvårdsreformen i Representanthuset, den förre demokratiska presidentkandidaten och vänsterledaren Dennis Kucinich. Denne framträdde på onsdagen och meddelade att även han ändrat sig och skulle rösta ja till Obamas reform. I ett besynnerligt uttalande sa Kucinich att han "tvivlade på lagförslaget" och att "detta är INTE det lagförslag jag vill ha". Varför skall han då stöda det?

Kucinich fortsatta argumentation visar vilka argument Obama använde för att övertyga honom att ändra sig, nämligen att ett nederlag för reformen skull förstöra all återstående kraft för Obamas presidentskap. "...det som bekymrar mig är att detta skulle avlegitimera hans presidentskap. Det skulle skada nationen om det skedde", resonerade Kucinich. "Vi måste vara mycket försiktiga, så inte president Obamas presidentskap förstörs ... även om jag i många fall inte håller med om hans politik, står det något mycket större på spel här för Amerika."

Efter att ha sett Kucinichs presskonferens, sa flera kongressledamöter till denna artikels författare, att stod helt klart för dem att Obama hade anklagat Kucninch för att "stöda LaRouches politik" - och särskilt LaRouches krav på att Obama skall flyttas bort från Vita huset. När Kucinich fick en direkt fråga om detta faktiskt hade hänt, vägrade en bekymrad Kucinich att tala om det....

När detta skrivs fortsätter både de progressiva och den spansktalande grupperna av kongressens demokratiska ledamöter få personliga samtal från presidenten. Officiellt berättar de att Obama i dessa samtal hävdar att lagförslaget måste stödas "för stärka hälsan" inte bara för HANS presidentskap, utan för presidentämbetet överhuvudtaget, och för att det Demokatiska partiet inte skall skadas irreparabelt, om inte helt krossas. Privat, medgav en ledare för den spansktalande ledamotsgruppen, att han blev chockad när presidenten direkt krävde att få veta vilka relationer han hade till Lyndon LaRouche.

Enligt den senaste rapporten från Demokraternas inpiskare Nancy Pelosis kansli saknas fortfarande åtta röster av de 216 som krävs för att lagen skall gå igenom. Men till syvende och sist är detta inte huvudfrågan. En framröstning av sjukvårdsreformen kommer INTE att rädda Obamas presidentskap. I själva verket kan det snarare snabba på nedgången för Obamas presidentskap. Och egentligen har Obama rätt att frukta LaRouche. Det är LaRouche politik, såväl som hans krigsförklaring mot Obamas brittiska kontrollörer, som är det största hotet mot Obamas förräderi.

---------------

Läs det fullständiga uttalandet på engelska av Debra Freeman här

Se LaRoches webcast där han tydligare än någonsin motiverade varför den ekonomiska krisen gör att Obama måste bort nu! här