MySpace: Murdochs Nürnbergmassmöte

En person som deltar i den ansiktslösa grav som kallas MySpace, har, oavsett om han erkänner det eller ej, en själ som blir antastad. Denna rapport avser att ge den unge läsaren en chans att ta reda på vilka mänsklighetens fiender i verkligheten är, ta reda på varför de väljer en rutten skrothög, som den sataniske Murdoch, för att ge sig på den unga generationen, genom uppköpet av MySpace och andra ungdomsorienterade webbplatser. Vem är denne Rupert Murdoch? Varifrån kommer denna farsot?

Om den unge läsaren vill att hans döda själ grävs upp från graven på MySpace, om han önskar bota dess krämpor och väcka den till liv, måste han fästa stor uppmärksamhet vid denna artikel, och ta emot en renad dos av verklighet.

Låt oss göra en fallstudie av detta virus.

Från pappas lilla provrör

Låt oss ta ett steg tillbaka till när unge Rupert (född i Australien 1931) satt i sin fars knä och pysslades om. Vad var det som lille Rupert vad alltför naiv för att märka om den man som han så lidelsefullt beundrade?

Ruperts far, Sir Keith Murdoch, var spritt språngande galen.

Frustrerad på grund av sin stamning, trollade Sir Keith fram lite pengar och for iväg till London, där han gick några kurser på London School of Economics. Men likväl förblev han lycklig där, för han kunde ännu inte hitta något botemedel mot sin stamning. Motvilligt skrev han till sina föräldrar: "Principen om den starkastes överlevnad är bra, för den starkaste blir sannerligen väldigt stark", ett budskap som lille Rupert aldrig skulle glömma.

I både Ruperts och hans faders fall skapar en utdragen hjärntvätt med de ondaste oligarkiska idéerna den perfekta narren, en som är lämpad att tjäna oligarkins intressen. Detta kanske påminner den unge läsaren om hur "toppuniversiteten" i USA och Västeuropa fungerar idag.1

I början av 1900-talet gjorde Sir Keith Murdoch tillräckligt med väsen av sig för att den brittiska eliten skulle förstå att han ville bli deras rövslickare. Så de gav honom några enkla journalistjobb, och imponerades av hans färdigheter i stenografi. På 1920-talet tog han sig upp längs den brittiska stegen ända tills han fritt kunde slängas runt i det brittiska etablissemanget.

Det var under denna period som Keith Murdoch utvecklade ett särskilt förhållande till det brittiska Runda Bordets lord Northcliffe, som han såg som en fadersgestalt, och Keith försökte forma sig själv efter honom, särskilt hans skoningslösa maktutövning. Genom att göra detta, erhöll han "brunnäsepoäng" från "Familjernas" översta skikt.

Familjerna

I Australien kom Sir Keith Murdoch utmärkt överens med "Familjerna", särskilt den gamla brittiska elitistiska Baillieu-familjen. W.L. Baillieu gav honom jobb som redaktör på familjens tidning Herald i Melbourne, en tidning som Rupert senare skulle komma att ta över. Eftersom Sir Keith just hade tränats i lord Northcliffes sensationsmakande "sex-och-brott"-stil, blev han ordförande för Herald and Weekly Times Holding Company, som ägde Australiens största pressimperium. Detta var början till Murdochs familjeimperium.

Keith Murdoch såg till att hålla sig väl med och förbli lojal mot sina efterföljare, och blev en viktig propagandist för "Familjernas" oligarkiska ränker.

Lord Northcliffe brukade skicka sina kritiska kommentarer om Herald till Murdoch, och påminna honom om att utforma den efter Northcliffes Daily Mail och Evening News. Policyn var att ta med många fler bilder och artiklar av "mänskligt intresse", i syfte att fullständigt utradera alla moraliska politiska principer från tidningen. Policyn var så uppenbart fascistisk att nazisternas berlinbaserade kortvågsradio plockade upp sändningsinslag från Murdochs tidning. General Douglas McArthur kallade Keith Murdoch "en australiensisk quisling".

I Australien hjälpte Murdochfamiljen, genom förbindelserna till "Familjerna", till med att sponsra fascismen på 1930-talet, och de gör det ännu idag, genom de lokala grenarna av Storbritanniens Mont Pelerin Society, som äger ledarna för såväl Liberal Party som Labour Party.

Läsaren måste nu försöka föreställa sig Murdoch den yngre, som tittar på sin far, som en valp som viftar på svansen vid hans fötter och väntar på att få mat, och säger: "Jag vill va' precis som du, pappa!"

Det var vad han blev.

Ännu ett fall av brittisk avföring

Rupert Murdoch skickades till Oxford, där han tog examen. Där hade han oturen att bli undervisad av Robin Farquharson, som var sekreterare för Voltaire Society. Farquharson förstörde Murdoch ytterligare med en introduktion till den galna "spelteorin" och matematiska modeller. Trots att det inte finns ett enda intellektuellt ben i Ruperts kropp, citerade han ofta sciencefictionförfattaren Arthur C. Clarke, som sade: "I kampen för informationsfrihet, kommer teknologi, inte politik, att i slutändan bli det avgörande."

När Ruperts skoltermin slutade, återvände han inte direkt till Australien, utan bestämde sig för att göra en sejour på Londons Daily Express, där han lärde sig det som det Brittiska Runda Bordets lord Beaverbrook (Max Aitken, 1879-1964) kallade "journalismens svartkonst". Lord Beaverbrook sade till Murdoch: "Om du jobbar för mig, kommer du aldrig att bli någon miljonär, men du kommer att leva som en."

Det var vad han gjorde, och mer.

Beaverbrooks 'bordell'

Typiskt en prostituerad som Rupert Murdoch att kalla det för vad det är.

För att ge läsaren en närmare titt på sjukdomen, måste det kungöras att redan innan Rupert kom ut ur provröret, var hans framtida arbetsgivare, lord Beaverbrook, redan på gång med en fascistisk plan för att förstöra USA och dess allierade i Europa.2 Beaverbrooks Daily Express hade två anmärkningsvärda rubriker för att uttrycka detta: "Europe and America Are Emerging, Are We To Become a Hanger on the European System; a Satellite of America?" och "The British Empire Made One and Everlasting Prosperous by the Unbreakable Link of Free Trade Between All Its Parts".

Ruperts far stödde genomgående fascismen i Australien och upprätthöll den oligarkiska linjen. Han hade vid det här laget makten att behandla Australiens nya premiärminister som sin egen hundvalp.

Lord Beaverbrook utsågs 1918 till informationsminister, en post från vilken han hade ansvar för ett underrättelsekontor, som leddes av John Buchan och Wellington Houses propagandaoperation, som C.F.G. Masterman hade dragit igång 1914. Propagandamakarna som han hade hand om innefattade ett överflöd av fascistiska knäppgökar, men de mest framstående var Beaverbrooks närmaste vänner: Round Tables H.G. Wells och Rudyard Kipling; krigsministern, Leslie Hoare-Belisha, har dokumenterats för att ha sagt att de ville att Beaverbrook skulle komma tillbaka som informationsminister, för att "överglänsa Goebbels" (!), Hitlers propagandaminister.

Under många år skrev Winston Churchill en kolumn i Beaverbrooks Daily Express, men eftersom de två sinsemellan var oense om hur man skulle handskas med sin fascistiska skapelse Adolf Hitler, så skildes de åt, om än endast tillfälligt.

Beaverbrook träffade Hitler personligen flera gånger under andra världskrigets utbrott. Nazistledaren Rudolf Hess hade enligt uppgift sagt till Beaverbrook under ett möte: "Hitler tycker mycket om dig." Beaverbrook älskade Hitler så till den grad att han utsåg sin transvestitälskande lakej, Sefton Delmer, att förestå Londons Daily Express, som Murdoch, som lärling, senare kallade för "Beaverbrooks bordell". Delmer hade blivit förtrogen med Hitler, och reste med honom på valrörelse inför valen 1933. Delmer råkade vara en av de första journalisterna som kom till det brinnande riksdagshuset den 27 februari 1933; naturligtvis lämnade han platsen med exklusiva intervjuer med Hitler, Göring m.fl. Detta faktum utgjorde täckmanteln för den faktiska nazistiska mordbrännaren, ett uträknat steg mot utfärdandet av president Hindenburgs katastroflagar en dag senare, som gav Hitler möjligheten att starta sin fascistiska diktatur.

Delmer skrev, i sin tur, en artikel, som gick emot den största delen av världens mediatäckning, och skyllde terrorattacken på en kommunist. Detta var ett viktigt steg i iscensättandet av Hitlers diktatur. Med Hitler vid makten var andra världskriget oundvikligt.

Låter det bekant?

Trots att Franklin D. Roosevelt och Winston Churchill hatade varandra, var britterna tvungna att kyssa FDR:s fötter, eftersom det av britterna skapade verktyget, Hitler, nu var utom kontroll och stormade fram mot en egen världsdiktatur. Hitlers brittiska anhängare gick motvilligt samman med Roosevelt för att stoppa Hitler från att förstöra deras dyrbara brittiska imperium.3

Efter krigsslutet hade Rupert Murdoch blivit tillräckligt våldtagen för att gå med i Beaverbrooks "bordell", vilket han gjorde på 1950-talet. Det är mer än sannolikt att han rekommenderades av sin fars oligarkiska kretsar.

Vi kommer nu närmare sjukdomens mikrokosmos.

Den tasmanska djävulen

Alla former av regeringar kommer till slut inte att lyckas med försöken att kontrollera eller censurera Internet.

--Rupert Murdoch

År 1953 agerade Murdoch och Beaverbrook i traditionen av Murdochs australiensiska påbrå: De bands vid varandra på samma sätt som en koalaunge rider på sin moders rygg. Mor Beaverbrook uppfostrade barnet till att bli den mest vilda och bestialiska art som någonsin existerat, och tränade honom i att agera utifrån de lägsta förnedrande instinkterna, aldrig av princip.

På grund av Storbritanniens degenererade kultur på 1960-talet, penetrerade Murdoch enkelt dess samhälle med Beaverbrooks omoraliska journalistiska taktik. Ta bara en titt på nyhetsbevakningen på sidan 3 i vilken som helst av Londons Sun-tidningar. Detta räcker för att ge läsaren en insikt i Murdochs psykos.

Genom morden på John F. Kennedy, Robert Kennedy och Martin Luther King, tillsammans med förstörelsen av Franklin Roosevelts Bretton Woods-system år 1971 under George Shultz' Nixonregering, kunde denna Murdoch-sjukdom kräla in mellan sprickorna i ett oskyddat amerikanskt system.

Den synarkistiska fascisten Felix Rohatyn4 tog formligen Rupert till New York City efter att ha bekräftat en förhandling om att köpa upp tidskriften New York. Rupert och Rohatyns advokat Stanley Shuman nominerades som styrelsemedlemmar på tidskriften New York, inom några dagar.

Rupert tog sedan över New York Post genom arrangemang av Wall Street-"bankirerna" Allen & Co., den privata investmentgrupp som, förutom att ha varit inblandad i knarkaffärer, fick in maffiabossen Meyer Lansky i hans karibiska kasinohögkvarter. För att hjälpa till att förstöra denna tidning återupplivade Murdoch Max Newton och gjorde honom till den ledande ekonomikolumnisten för New York Post.5

Precis som sin kontrollör Lord Beaverbrook, prisade Murdoch sovjetkommunismen; det rapporteras att han hade en byst av Lenin i sin sovsal på universitetet. Men nyligen har det krigshetsande fabianska odjuret, Tony Blair, ändrat Murdochs policy till "högerextremistisk" fascism. Det kommer inte som någon överraskning för någon att Murdoch nu viftar med sina smutsiga pengar under Hillary Clintons näsa.

För det naiva sinnet kan Sir Ruperts kängurulika hoppande fram och tillbaka från "vänsterkanten" till "högerkanten" vara förblindande eller förvirrande. Men detta är inte endast någon politisk opportunism, lika lite som när Bertrand Russell framställde sig själv som "pacifist", samtidigt som han förblev den ledande gestalt som stödde planerna för kärnvapenterror med "ömsesidig garanterad förstörelse" (MAD). Detta är en omoralisk filosofisk liberals handlande. Filosofisk liberalism bygger på en systematisk förkastelse av varje sann moralisk princip.

I och med att han blev amerikansk medborgare 1985, kunde Murdoch kringgå reglerna mot utländskt ägandeskap av amerikanska tv-stationer. Medan den ryggradslösa amerikanska kongressen medvetet blundade och Mark Fowlers Federal Communications Commission (FCC) ändrade sin policy för att godkänna Murdochs medieuppköp, köpte han upp FOX-nätverket. Detta trots att FCC nominellt sett dominerades av demokraterna - ordförande var Reed Hunt, nära vän till den pro-brittiska folkmordiska fetknoppen Al Gore; dessa förrädare arbetade med den republikanska kongressen för att få igenom 1996 års lag för telekommunikationer (Telecommunications Act).

Med denna anglofila avregleringspolitik på plats har Rupert "Dingon" Murdoch kunnat sprida sina förnedrande sensationer över 9 satellitnätverk, 100 kabel-tv-kanaler, 175 tidningar, 40 bokförlag, 40 tv-stationer och en biograf. Hans kapacitet för att nå ut till världens befolkning är kolossal, med potentialen att nå 280 miljoner människor genom sina amerikanska tv-kanaler, med förbluffande 300 miljoner människor som kan nås genom hans asiatiska satellitkanaler, med kabel-tv-kanaler som sträcker sig över 300 miljoner hushåll, och med förnedrande tidskrifter som hjärntvättar 28 miljoner människor.

Hans tentakler når mer än halva jordens befolkning! Detta har med tydlighet varit en viktig bidragande orsak till att sänka människosläktets kognitiva nivå. Murdochs mediekanaler har hjälpt till att styra krigskampanjen för världens "engelsktalande imperium", och de har förtalat eller mörklagt varje amerikansk patriot som kämpat emot en fascistisk politik.6

Nu vill han nå de underutvecklade länderna (som har lite eller ingen elektricitet) med vansinniga små gröna bärbara datorer, som har handvevar för batteristöd! Som alla sanna liberaler håller med om, har även svältande barn rätten att illegalt få övervakas och hjärntvättas!

Måste jag säga något mer?

Jadå. Låt oss titta vidare, på Murdochs senaste, och stoltaste, infektion: den farsot som håller på att infektera vår generation.

MySpace: 'En kyrkogård för vänner'

Jag är en katalysator för förändring.... Du kan inte vara en outsider och vara framgångsrik i 30 års tid utan att lämna kvar en viss mängd ärrvävnad här och var.

--Rupert Murdoch

Vill du att det här perversa missfostret kontrollerar YourSpace? Varför skulle du använda din tid till att leka med dig själv under det här missfostrets uppsyn? Hur kan någon moralisk individ som avser att göra det goda, vara fast på MySpace och onanera tillsammans med andra? Är du så sexuellt impotent att du inte längre onanerar privat, utan måste ha andra som gör det tillsammans med dig?

Murdochs drag att köpa upp IGN7 och Intermix Media Inc.8 borde inte komma som någon överraskning; båda vänder sig till ungdomsgenerationen. Detta är inte okaraktäristiskt för hans sort; inte heller är det något sammanträffande att just denna mediaportal är av intresse för honom. Efter det att Murdoch köpte Intermix blev alla Intermix-webbplatser del av News Corporations FOX Interactive Media. Murdoch besitter nu, genom dessa sajter, detaljerad statistik över beteendemönster för och personlig information om miljontals ungdomar, särskilt 42 miljoner MySpace-missbrukare! Med News Corporations kontroll över "nyheter" och "det kulturella utbudet" blir det enklare att skapa den önskade effekten av en gladiatorarena i ett romerskt Colosseum.

Letar du efter nöjen? Allt är tillåtet på Murdochs online-Pantheon! Låt oss ta en titt på några av de saker som Murdochs MySpace erbjuder:

*Pedofili: Även om 29.000 sexjägare har slängts ut från MySpace, skedde det utan hjälp från Murdoch. Enligt magasinet Wireds bevakning av en databrottsenhet är "MySpace-razzior sällsynta i denna enhet. Ungefär hälften av det arbete som utförs av åtta detektiver här riktar sig mot onlinejägarna, men nätverkssajterna ställer upp utmaningar som de öppna chatrummen - en döende social miljö bland dagens ungdomar - aldrig gjorde. 'Det är ett farligt ställe för barn', sade Frank Giardana, en privatdetektiv. 'Det är också svårt att tillämpa lagar.'"

*Anorexi: En MySpace-grupp, med så många som 1000 kvinnor som drabbats av anorexi, har en video som visar de senaste "resultaten", som säger att de inte vill "att några personer tillfrisknar - det fördärvar vår motivation." Murdoch sade att MySpace inte kommer att censurera videorna, utan kommer att ledsaga dem med "stödmeddelanden" för att få hjälp.

*SuicideGirls: Denna kult av kvinnor som ser döda ut kan även ses när de erbjuder drinkar på spelkonvent till arméns kommande rekryter, eller på "Halofest", den årliga sataniska festen som annonseras stort på MySpace.

*Avhumaniserande mördarfilmer: En film som det nyligen gjordes mycket reklam för på Murdochs MySpace var "Saw 3", den existentiella tortyrfilm som var en favorit för MySpace-användaren Pekka-Eric Auvinen, som nyligen dödade åtta personer, inklusive sig själv, på Jokelaskolan i Finland.9

*Mördarringar: Enligt statistik från MyDeathSpace i november 2006, har det funnits 600 mordoffer med egna profiler på MySpace, och 35 mördare. Än viktigare är det dock att MySpace, precis som Facebook, skapar en enastående plats för att studera, och styra, hur ungdomar reagerar på mord och våld; det är ett slags antropologiskt zoo. Charles Figley från Floridauniversitetets institut för traumatologi sade: "På sociala nätverkssajter ... kan offrens kompisar vråla åt mördarnas kusiner, och kusinerna kan skrika tillbaka. Alla de gamla modellerna och teorierna för sociala relationer gäller inte längre.... Här skriver vi om läroböckerna."

*Självmord: Megan Meier, en 13-årig flicka från Dardenne Prairie, Missouri, begick självmord den 16 oktober 2006, till följd av att hon blivit retad och frånstött av fejkade personligheter i Murdochs dödskammare, MySpace. Den tragiska händelsen var inte känd bland internetpöbeln förrän Suburban Journal släppte en rapport av Steve Pokin den 12 november 2007.

För att sammanfatta Pokins redogörelse: Megan Meier, som hade sociala problem, gavs tillgång till MySpace av sina föräldrar, och stiftade bekantskap med någon som hon trodde var en 16-årig pojke vid namn Josh. Josh, som låtsades gilla henne, var en uppdiktad person skapad av föräldrarna till en av Megans före detta vänner. Megan tydde sig till "Josh" på MySpace. En dialog tilldrog sig mellan Josh, Megan och andra MySpace-personligheter. Under dialogens gång ringde Megan till sin mor och sade till henne: "De postar inlägg om mig. ... 'Megan Meier är en slampa. Megan Meier är fet.'" Dessa flerfaldiga attacker mot Megans självkänsla fick henne att begå självmord senare på kvällen.

En händelse som denna kunde inte ha inträffat utan Murdochs MySpace, som avser att förstöra riktig mänsklig kommunikation av idéer.

Som Rupert själv uttrycker det, vill unga människor "inte förlita sig på en gudalik figur från ovan för att säga åt dem vad som är viktigt. Och för att föra religionsanalogin en bit vidare, vill de säkerligen inte ha nyheter presenterade som ett evangelium. I stället vill de ha sina nyheter på beställning, när det funkar för dem. De vill ha kontroll över sina medier, i stället för att kontrolleras av dem. De vill ifrågasätta, undersöka, erbjuda en annan synvinkel."

Detta ordklyveri är den gamla anglo-holländska liberala linjen - att kontrollera sinnena och styra kulturen för dem som kommer att leda mänsklighetens framtid, samtidigt som man får det att se ut som om folket styr sig själva. "Jag är fri!" säger MySpace-användaren när han eller hon söker efter perversa nöjen. I historien är det effektivaste sättet att förstöra en mänsklig kultur, att få den att förgöra sig själv, precis som tragedins makt gjort med våra föräldrars generation.

Bryt med de brittiska idéerna

Nu när vi har skärskådat detta Murdoch-virus, finns det två sätt att bota vad som ser ut som en "vanligt brittisk förkylning". För det första, inse faktum att världens monetära-finansiella system är dött! (Samma gamla onda monetära system som gav dig MurdochSpace). Det enda möjliga alternativet till det döda systemet är att återvända till det amerikanska systemets principer, som Franklin Roosevelt företrädde, och som är i linje med vad Lyndon LaRouche föreslår idag. För det andra, inse att om du tillhör dagens generation av unga vuxna, så hänger mänsklighetens framtid på hur du tänker och agerar i samhället. Genom att låta fienden hindra ditt sinne från att upptäcka nya och djupgående principer, som idéer, har de inte bara satt stopp för din utveckling, utan de har även fått dig att bli vår tids nya omedvetna internationella terrorist.10

Jag kan nu höra den cyniska, rasande ynglingen, efter att ha läst denna rapport, säga: "Jag bryr mig inte om vad du säger! Det här är mitt liv, det är min frihet, det är min fritid! Jag tänker aldrig låta Murdoch kontrollera mig!"

Dessa ord liknar de ord som yttrats av de nya unga självmordsmördarna. Tänker du låta din egen okunnighet och ditt infantila ego bli orsaken till vår tragedis makt?

  1. Se "Is Joseph Goebbels on Your Campus: John Train and the Bankers' Secret Government", pamflett från LaRouche PAC, oktober 2006.
  2. Amerikanska statsarkiv från Franklin Roosevelts era, som av forskare ställts till EIR:s förfogande, innehåller omfattande underrättelserapporter om internationella fascistiska intriger från det amerikanska utrikesdepartementet, underrättelsetjänsterna för amerikanska armén och flottan samt det s.k. Coordination of Information (COI). COI-studiens segment om "Policy gentemot Storbritannien" beskrev den följande synarkistiska planen: "Att få Churchillregeringen att falla genom att skapa tron i landet att en mer energisk regering behövs för att fullfölja kriget; det är känt att ett effektivt sätt att skapa misstro om regeringens effektivitet skulle vara att få lord Beaverbrook att avgå; för att få till stånd bildandet av en ny regering innehållande sir Samuel Hoare, lord Beaverbrook och mr Hoare-Belisha."
  3. Se Elliott Roosevelt, As He Saw It (New York: Duall, Sloan and Pierce, 1946).
  4. Felix Rohatyn, som nu kontrollerar Nancy Pelosi och alla onda ting i det demokratiska partiet, lärdes från början upp av den synarkistiske finansiären Andre Meyer på Lazard Freres. Meyer anges i amerikanska underrättelsedokument för att vara en anhängare av Münchenpakten 1938. Se Jeffrey Steinberg, "We Can Beat Rohatyn and the Synarchists", EIR, 27 juni 2006. Hans engagemang, ända sedan dess, för att privatisera allting, inklusive militären, exemplifieras av hans ledande roll, tillsammans med Chicagouniversitetets George P. Shultz, i Augusto Pinochets kupp mot Salvador Allendes regering i Chile 1973.
  5. Enligt Murdochs levnadstecknare, William Shawcross: "Max Newton var son till en blybrännare i en svavelsyrefabrik i Perth. Han vann ett stipendium till Perth Modern School, där han, efter att ha uppvisat ett tidigt intresse för sex, gav seminarier till andra pojkar om onanins förtjänster.... Efter två år utan alkohol blev han stupfull mitt under slutproven. Trots detta var han en av två som tilldelades högsta betyg i ekonomi detta år, och fick hedersbetygelser vid Clare College." En exemplarisk brittisk undersåte!
  6. "Om inte den riktiga utvecklingen av Australiens mänskliga kultur stoppas, så skulle den kunna försörja en mycket större, och rikare, befolkning än under vissas försök, som kanske Rupert "By Dingo" Murdoch, att trycka ner dess kulturella utveckling tillbaka till pungdjursliknande villkor, eller kanske till och med eländigare, 'MySpace', idag igen." Lyndon LaRouche, "The Mask of Nancy Pelosi: The Force of Tragedy", EIR, 9 november 2007, fotnot 28.
  7. Som IGN:s webbplats påstår om sig själv: "IGN är den ultimata 'Manhunt 2'-tillgången för trailers, screenshots, fusk, genomgångar, releasedatum, förhandsvisningar, recensioner, soundtracks och nyheter." "Manhunt 2" var inspirationskällan för de två sinnesrubbade mördarna i Detroit, som knivhögg en man till döds i början av november 2007, och sedan sågade av hans huvud och brände hans kropp, allt i stil med "spelet".
  8. IGN är en prenumerationsbaserad gamersajt, som inriktat sig på en av News Corporations demografiska favoritgrupper: unga män. Likaledes har Intermix, vars kronjuvel var kyrkogården MySpace, blivit den främsta plats där alla döda unga själar vilar. Murdoch förlustar sig över det och säger: "Du kan se att detta var livet... Detta var verkligt."
  9. Se "Ungdomars nya självmordsbombarkult", av Nick Walsh, i denna rapport.
  10. Ibid.