Lyndon LaRouche om börsrasen: Vågar du inse sanningen och agera i tid?

Det strategiska världsläget kan sammanfattas i två grundläggande fakta. Det första är att Wall Street håller på att kollapsa och att hela den amerikanska ekonomin är på väg att gå upp i rök, såvida ingenting görs omgående. Det andra är att president Barack Obama håller på att sätta igång ett kärnvapenkrig med Ryssland. Han vill hitta en överrumplingseffekt, genom att försöka överlista ryssarna.

Wall Streets kollaps, som är i full gång, är motorn i Obamas galna planerade provokationer mot Ryssland. Nästan allt som framställs som nyheter är vilseledande, och syftar till att hindra det amerikanska folket och världens ledare från att inse den enkla verkligheten att vi redan styr på en kurs mot ett finansiellt och ekonomiskt sammanbrott och ett globalt förintelsekrig.

I dialog med en publik på Manhattan och nära medarbetare under helgen formulerade Lyndon LaRouche den klara och tydliga lösningen på den här krisen.

För det första måste president Obama avsättas, omgående, med stöd av det 25:e tillägget till den amerikanska författningen, som säger att en president som är psykiskt eller fysiskt oförmögen att fortsätta styra kan avsättas. Genom sin beslutsamhet att provocera fram ett kärnvapenkrig med Ryssland har Obama visat att han är galen och oförmögen att fortsätta.

Den f.d. utrikesministern Hillary Clinton kan hjälpa till med detta genom att offentligt berätta vad hon vet om president Obamas medvetna och lögnaktiga mörkläggning av morden på ambassadör Christopher Stevens och tre andra amerikanska statsanställda i Benghazi i Libyen den 11 september 2012. Än så länge har Clinton skrämts till tystnad, på samma sätt som hon skrämdes till att ställa upp på Obamas lögner vid tiden för 11 september-attacken i Benghazi. Nu måste hon berätta sanningen för det amerikanska folket.

Ingenting kan rädda Wall Street. Det är redan slut. Men det finns en lösning. Stäng Wall Street, och stoppa allt fortsatt flöde av räddningspengar till Wall Street. Dra det nuvarande systemet genom ett ordnat konkursförfarande med hjälp av ett återinfört Glass-Steagall-system. Börja sedan omedelbart ge ut statliga krediter för att skapa jobb, genom ett ekonomiskt återuppbyggnadsprogram, efter mönstret av exakt de åtgärder som president Franklin D. Roosevelt satte in i samma ögonblick som han installerades som president i mars 1933.

Som LaRouche sa: Det finns ett fungerande alternativ, och det börjar med att lägga ner Wall Street helt och hållet.

Avsätt Obama och lägg ner Wall Street, så kommer alla de akuta problemen, som har sitt centrum uteslutande i det transatlantiska området, att kunna lösas.

Skriv under uppropet "Stoppa den akuta faran för ett Tredje världskrig!" här

Skriv under uppropet för Glass-Steagall http://larouche.se/gs-namninsamling " target="_blank">här