Londonistan angriper Sverige och Europa

Lyndon LaRouche varnade några dagar före attentatet i centrala Stockholm i lördags, att det bankrutta brittiska imperiets intention är att skapa kaos i Europa och världen för att rädda sitt bankrutta bank och finanssystem speciellt den London-styrde bankgruppen Inter-Alpha, som håller på att gå under som följd av Eurokrisen. Planen är att tvinga suveräna nationer i Europa att både rädda bankerna och finansinstitutionernas spelskulder och svälja fascistiska åtstramningsåtgärder. Blir det protester, då skickar man anarkister eller terrorister lös på gatorna. Det är bakgrunden till vad som skedde under studentprotesterna i London förra veckan eller i Stockholm i lördags. Målet är att skapa kaos och, som följd, en stämning där medborgare accepterar att begränsa sina rättigheter i utbyte mot "säkerhet". Men allt styrs från London.

Sverige, i sig själv, är inte målet. Hela Europa är det. Detta terrorattentat kommer lämpligt en vecka innan EU-toppmötet, där en häftig strid är igång om frågan: Skall man rädda det brittiska imperiets ruttna bank- och finanssystem, eller skall man rädda nationerna och deras befolkningar?

Londonistan

Lördagens självmordsbombning i centrala Stockholm är den senaste bekräftelsen på det som LaRoucherörelsen länge och djupt har dokumenterat: Att det Brittiska imperiet centrerat i London, dess regering och underrättelsestjänster har skyddat, stött och använt såkallade islamiska terrornätverk. Målet har varit att slå mot andra suveräna nationer för att tvinga dem, och USA först och främst, att spela med i det brittiska geopolitiska spelet för att etablera en fascistisk system av ekonomisk diktatur inåt och långvariga kontinentala krig utåt.

LaRoucherörelsen har sedan 1997 krävt att USA:s och andra länders regeringar sätter stopp för detta sataniska brittiska spel. Hade de följt LaRoucherörelsens krav och rekommendationer, hade inte attackerna i USA den 11:e september 2001, attentaten i Londons tunnelbana 2005, Mumbai 2008, Moskva 2009 och otaliga andra blodiga attacker runtomkring i världen skett. (Se dokumentation nedan.) De flesta terrorattentat (med islamistisk signatur) i världen har antingen planerats, finansierats eller direkt utgått från Storbritannien de senaste 15 åren.

Att Stockholms självmordsbombare, Taimour Abdulwahab hade förvandlats från en vanlig svensk ungdom till en såkallad "jihadist" i Luton, Storbritannien, bör inte vara någon överraskning. Det är där fabrikerna för tillverkning av såkallade jihadiska zombier finns. De bevakas av den brittiska interna underrättelsetjänsten MI5, men utan att den ingriper. Brittisk lag fram till 2000-talet har tillåtit planering, finansiering och rekrytering till terrorattentat på brittisk mark, så länge målet är andra länder än Storbritannien. Trots lagändring, fortsätter traditionen än så länge.

LaRoucherörelsen kommer att följa denna situation noggrant, men kräver samtidigt att svenska regeringen, polisen och andra myndigheter granskar den brittiska kopplingen. Sant är, att myndigheter i olika nationer kan samarbeta för att lösa brott, men man skall inte lita på den brittiska regeringens intentioner.

Islam och muslimer är oskyldiga

Samtidigt ber LaRoucherörelsen svenska medborgare och massmedia att avstå från kollektiv skuldbeläggning mot Islam och muslimer. Denna såkallade "jihadistiska" rörelse är ett nytt påfund, som absolut inget har att göra med islams traditioner eller religion. Denna "syntetiska religiösa" skapelse föddes i Afghanistan under 1980-talet, när brittiska och amerikanska underrättelseorgan rekryterade, finansierade och tränade islamiska extremister, i samarbete med Saudiarabien, för att kriga mot Sovjetunionens armé. Med den saudiska wahabitiska läran och det Muslimska brödraskapets (en annan brittisk produkt) religiösa påhitt skapades en ny syntetisk heligakriget-ideologi. När ryssarna lämnade Afghanistan och Sovjet upplöstes, dumpade amerikanerna jihadisterna, som en förbrukad tillgång. Men britterna, som tänker mer långsiktigt och strategiskt, hittade nya uppgifter för jihadisterna. De flesta ledare flyttade och bosatte sig i Storbritannien, där de fick brittiskt medborgarskap och därmed frihet och immunitet att organisera sina internationella terrorverksamheter, som faktiskt har muslimska nationer som måltavlor.

Det finns mycket uppenbara misstankar om hur britterna och saudierna har arbetat för att göda och använda detta monster. Den gigantiska vapenaffären Al-Yamamah mellan Saudiarabien och den brittiska vapentillverkaren BAE är källa till en stor del av finansieringen av internationell terrorverksamhet. Men den brittiska åklagaren lade ner undersökningen av mutor och annat fiffel i denna affär på direkt order från statsminister Tony Blair. Brittiska myndigheters skydd av sina hemliga operationer inkluderar de svensk-brittiska försäljningarna av JAS-Gripen. Dessa undersökningar är också nedlagda. Vill amerikanska, europeiska och svenska myndigheter få en förklaring på de värsta terrorattentaten de senare åren, inklusive 11 september, måste dessa undersökningar återöppnas.

Till dess fortsätter LaRoucherörelsen kämpa för att begrava det ruttna brittiska imperiet och lägga fram de lämpliga ekonomiska alternativen, där suveräna nationer, inte imperier, samarbetar fredligt för att bygga upp sina fysiska reala ekonomier och skapa välfärd och fred.

Läs även LaRouches uttalande om självmordsbombaren i Stockholm

Bakgrundsartiklar om Londons ansvar för terrorism

Put Britain on the List of States Sponsering Terrorism, 2000
Shut Down Londonistan

Who Really Controls International Terrorism

Behind the Mumbai Bombings:Tracking the British Role