LaRouche om brittisk vilseledning om malaysiska försvunna flygplanet

Lyndon LaRouche vidhåller att det försvunna malaysiska flygplanet troligen ingår i ett nytt terrordåd liknande 11 september 2001 fast denna gång i Asien. Den nya teorin från Storbritanniens AAIB och Inmarsat, att flygplanet "definitivt" störtat i Indiska Oceanen, är en vilseledning, sa LaRouche i ett uttalade den 23 mars. Med tanke på att det var Storbritannien som tillsammans med Saudiarabien och korrupta myndighetspersoner i USA, genomförde dåden den 11 september 2001, så bör inte de brittiska uppgifterna accepteras som slutgiltiga. Samma grupperingar driver nu fram en kärnvapenkonfrontation värre än Kubakrisen för att få Eurasiens motstånd mot att betala den överhängande stora finanskraschen att kapitulera. Propagandan om det Malaysiska flygplanets försvinnande i havet speglar denna intention.

De brittiska analytikerna har erkänt att de utgått från förutsättningen att planet inte flög norrut, pga. att planet inte upptäcktes av radarövervakningen. Utifrån denna förutsättning genomfördes den matematiska analysen deduktivt med den förutbestämda slutsatsen att planet flög söderut och kraschade i ett av oceanens djupaste områden, där några bevis kanske aldrig dyker upp för att bekräfta den falska analysen.

De kinesiska myndigheterna har begärt ut satelliternas källinformation från Malaysia för att kolla beräkningarna, men har inte fått dem.

Den förre amerikanske flygvapengeneralen McInerney bekräftade den 21 mars att hans grupp av tidigare mycket högt uppsatta pensionerade underrättelsetjänstemän (LIGNET: http://www.lignet.com/) hade fått uppgifter från två källor hos tillverkaren av flygplanet Boeing, att man där ansåg att planet stod på marken i Pakistan. Informationen hölls hemlig. Detta byggde på att kommunikationen med flygplansmotorerna fungerade och hade mottagits. McInerney påpekade:

- Vi har inte fått höra någon substantiell information från amerikanska regeringen. Och de vet mycket mer än de säger.

Inga uppgifter har heller kommit från FBI som sköter analysen av pilotens raderade hårddiskar, för den dator han flygsimulerade landningar med.

LaRouchePAC har en speciell sida för det malaysiska flygplanet och uppdaterar den allteftersom här: http://larouchepac.com/node/30270