Giuliani gick i fällan!

Om du vill skulle du kunna fråga senator Chuck Hagel; men jag tror inte att han skulle vilja svara just nu.

Om statistisk analys nu betyder något, så betyder det att uppbyggnaden av New Yorks före detta borgmästare Giuliani, som mannen med “bra utsikter” att besegra Hillary Clinton i det kommande amerikanska presidentvalet, var en fälla, gillrad för att sopa banan för New Yorks nuvarande borgmästaren att, som om ”mirakulöst”, kliva fram som senator Hillary Clintons egentligen tilltänkte republikanske utmanare.

Alla relevanta republikanska kungamakare hade långt i förväg känt till skandalen som skulle fälla maffia-skapelsen Giuliani och använde sig av förberedelser ”uti fall att” mot Bernard Kerik för att utlösa fällan som gillrades mot Giuliani. För att göra borgmästare Michael Bloomberg till en seriös aspirant, var det nödvändigt att fälla Giuliani, men endast efter det att “drottningen för en dag” Giulianis korta resa till euforia sopat banan för den operation som skulle utnyttja Giuliani, som ett sätt att försvaga andra republikanska aspiranter tillräckligt mycket för att göra Giulianis fall till ett tillfälle för borgmästare Bloomberg att (åtminstone skenbart) bli en verklig säker vinnare för republikanska nomineringen.

I korthet är därför det republikanska alternativet för att besegra senator Clinton, att sätta en “vit häst” i rollen som ett “folkets val”, vilket vore en politiskt säljbar produkt under både republikanska partiets och det av Pelosi diskrediterade demokratiska packets i nuläget förstörda rykten.

För att komma i närheten av att lyckas med en sådan slags politisk statskupp i det rådande amerikanska presidentloppet, var det nödvändigt att blåsa upp Giuliani till den grad, att hans plötsliga, katastrofala fall i en politisk ”Black Sox”-skandal skulle välta den nu pågående republikanska kampanjen tillräckligt mycket för att diskreditera både Giuliani och alla hans ledande aktuella rivaler för republikanska nomineringen. Det är exakt vad som gjorts, och det (uppenbarligen) helt enligt planerna.

Standard- och expertmetoden att föra en diktator, som Mussolini eller Hitler, till makten med populär acceptans hos bedragna väljare, är att förstumma samma väljare med en chockerande skandal mot de ledande, befintliga partisystemen.

Den tänkta planen bakom att hänga ut Giuliani högt nog innan man släpper honom är: ”Suckers of the world unite, if you have actually already lost your brains”! – ”Lättlurade i hela världen, förenen Eder, förutsatt att Ni faktiskt redan förlorat era hjärnor”!