EU - En bankrutt storinkvisitor

EU-ländernas regeringar och massmedia vänder ett blint öga mot ukrainska nynazistiska UNA-USO och Svoboda, och kallar deras mordbränder och attacker på ukrainsk polis och belägring av den folkvalda regeringens byggnader för revolution. Samma krafter i EU driver en häxjakt på motståndare till EU här hemma. De drar alla motståndare till EU och EU:s fascistiska bankdiktatur över en kam och kallar dem högerextrema och invandrarfientliga. Samma hyckleri bevittnar världen i Syrien, där de USA- och EU-stödda "rebellerna" i Syrien visat sig vara en grupp blodtörstiga massmördare och terrorister.

Kampanjen i Sverige mot EU-motståndet började med en artikel av utrikesminister Carl Bildt den 31 december med rubriken "Främlingsfientlighet och Europafientlighet är släkt". Det följdes av en rad reportage i DN, SVD och andra media. Svenskt Näringslivs och LO:s representanter parades ihop för att skriva på samma tema.

I Grekland användes smutsigare och även blodiga metoder för att sätta munkavle på EU-motståndet. En rad attentat och motattentat mellan höger- och vänsterextrema grupper i september 2013, utnyttjades för att förbjuda allt EU-motstånd speciellt inom parlamentet. När det nynazistiska partiet Gyllene Gryning, som var ett konstgjort politiskt parti för att lägga beslag på EU-motståndet från andra legitima oppositionspartier, fråntogs flera av sina 18 platser i parlamentet, vägrade rege-ringen att hålla nya val. Statsministern Antonis Samaras från partiet Ny demokrati och vice statsministern Evangelos Venizelos från Pasok, förklarade att det som behövs i Grekland var "rättvisa, stabilitet, men inga val", och tydliggjorde att detta var krav från Greklands partners och kreditgivare i Euroområdet.

Denna desperata reaktion mot EU-motståndet, och EU:s reaktion mot Ukraina, som valde att rädda sin ekonomi genom att knyta sig till Ryssland och andra nationer österut istället för till EU, är en reaktion på att den ekonomiska och politiska makten i världen håller på att flytta österut, till Eurasien! Kina, Ryssland, Indien och deras allierade i Asien och Östeuropa är nu de nya potentiella världsmakterna i världen.

Politiska ledare i EU och USA är fokuserade på två saker som båda nu är bankrutta ekonomiskt, socialt och politiskt. 1) Här hemma är deras fokus enbart på åtstramningar och bankräddningspaket;.De försöker rädda ett hopplöst bankrutt bank- och finanssystem på bekostnad av både företagens och befolkningens överlevnad. De kunde ha valt den beprövade och nu populära bankdelningslagen, som kan avlägsna den spekulativa cancern från banksystemet, men EU- byråkraterna, och bankerna som förser dem med deras idéer, hittar i stället på nya sätt att plundra befolkningen och företagen i Europa för att köpa mer tid och resurser för finanssystemet. 2) Utåt bidrar EU (under Nato-flagg och "demokratispridningens" mantel) till krig och destabilisering runt omkring i världen i äventyrligheter ämnade att hävda sin globala hegemoni. Om USA och EU inte slutar med sin krigiska utrikespolitik, kommer vi att hamna i en global konflikt med Euroasiens makter, speciellt Ryssland och Kina.

Det finns försök från vissa kvarter i USA och Ryssland att lugna ner läget, som till exempel genom fredskonferensen om Syrien i Geneve. Amerikanska säkerhetstjänster samarbetar med ryska för att förhindra terrorism mot olympiaden i Sotji. Men de verkliga krafterna och orsakerna bakom spänningen i världen måste avslöjas för att hitta en riktig lösning för dessa kriser på liv och död. Först och främst måste sanningen om de bankrutta transatlantiska finanssystemet fram och bankdelningslagen måste bli huvudfrågan i USA och Europa. Vad gäller krigen i Sydvästasien och problemet med terrorismen, måste den brittisk-saudiska rollen i skapandet, finansieringen och styrning också komma fram. Alla bevis för detta finns tillgängliga, men hemlighålls av Obamaadministrationen.