En jul- och nyårshälsning från Amelia Boynton Robinson

Till min stora familj i världen, Schillerinstitutet:

När vi närmar oss slutet på detta mycket intressanta men problemfyllda år, och ser fram emot en spännande framtid, har var och en av oss en roll att spela som ledare för att göra denna värld till en mycket sundare plats att leva på.

Vi minns sekelskiftet år 2000 då människor började lägga upp lager med mat, vatten, och Gud vet vad mer, när de väntade på och tittade efter hur mörkret skulle lägga sig över jorden, och allt annat som kommer med Domedagen. Hur som helst gick solen upp nästa morgon, precis som vanligt, och månen följde sin bana, så som den gjort i miljoner år. Men förändringen var, och är fortfarande, att folk struntade i vår konstitution, och började roffa åt sig av finanserna, som de ännu gör nu.

Vi hoppas att det kommande året kommer att bli annorlunda. Jag litar på att var och en av oss ska ge löfte om att vi ska göra vårt bästa, oavsett vilket område vi arbetar inom. Om vi gör vårt bästa, kommer det bästa att komma tillbaka till oss, på sätt som vi minst av allt skulle förvänta oss.

Till ungdomarna: Som medlemmar av LaRouches ungdomsrörelse, eller LYM, är ni en sådan underbar organisation! Ni får en utbildning som man inte kan få i klassrum: Det självständiga tänkandet, kommunikationen med andra, att lära sig att dela med sig, att ge och att ta, och att uppmuntra andra att gå med er, kommer att hjälpa er, och ni kommer att växa! Ni kan ta dessa människor och hålla dem under era vingar.

Var stark. Och se till att du tror på dig själv. Och med tiden kan du se tillbaka på allt du åstadkommit, varenda sak, och veta att du gjort ditt bästa för att bygga upp en bättre värld; för ditt bidrag till världen, att du delar med dig av dig själv, fred, tro, tillit, kärlek och hopp, och att du är ett lysande exempel för andra som skulle ha kunnat gå förlorat om du inte hade träffat dem.

En god jul och många lyckosamma år, till var och en av er.

Er adopterade mor,
Amelia Boynton Robinson