Rösta på EAP i EU-valet 25 maj 2014

Europeiska arbetarpartiet - EAP ställer upp till valet för Europaparlamentet den 25 maj med en lista på tio erfarna EAP-aktivister som kandidater. Högst upp står partiledare Hussein Askary. Denna lista utgör den enda möjligheten att påverka politiken i riktning för en lösning på finanskrisen och mot EU:s krigsfrämjande imperiepolitik. Varje röst på EAP kommer att påverka politiken mycket mer, t.o.m. om det inte leder till någon ledamotsplats, eftersom detta är det enda sättet att få fram en sådan idépolitik eftersom alla andra partier i EU-valet inte försvarar mänsklighetens intresse i dessa avgörande frågor.

EAP, liksom BüSo i Tyskland och andra samarbetande partier i EU-länderna, arbetar för att avskaffa den genomkorrumperade institutionen EU och ersätta den med ett nytt samarbete baserat på nationell suveränitet och utveckling. Principerna för denna gemensamma kampanj i EU-valen i flera länder har formulerats i "De europeiska nationernas gemensamma självständighetsförklaring" där värdegrunden och de historiska förebilderna får bilda en resonansbotten för vad som måste göras idag.

Läs om EAP:s strategiskt avgörande valprogram i EU-valpamfletten som finns här

Läs och anslut dig till De europeiska nationernas gemensamma självständighetsförklaring, som finns här

Se valsedeln här: http://www.val.se/val/ep2014/valsedlar/E/rike/valsedlar.html#id0029

Beställ valsedel och valinformation från EAP på eap@eap.nu, 08-983010 eller postadress: Box 6057, 129 06 Hägersten

Beställ valsedlar för utläggning i vallokaler. Kolla här var dina närmaste vallokaler finns: http://www.val.se/val/ep2014/rostmottagning/fortidsrostning/rike/index.html

Varje röst på EAP är viktig!