Dossiern om den omoraliske justitemördaren Robert Mueller

Robert Mueller, den amerikanska kongressens specielle åklagare mot Trump, är en omoralisk justitiemördare som kommer att göra sitt jobb om du tillåter honom. Denna dossier om Mueller, utgiven av Executive Intelligence Review i Washington, är vad som håller på att svänga kongressen och media till att ta ställning mot den häxjakt som olagligt försöker avsätta USA:s valde president.
Det är viktigt att alla känner till dossiern eftersom den håller på att forma hela den amerikanska debatten om Trump sedan den delats ut till alla kongressens ledamöter i Washington och till bl.a. medier på många andra håll i USA.

Vad Mueller har gjort genom åren har upprört många speciellt i New York där det ouppklarade 911 fortfarande är ett blödande sår. Varför LaRoucherörelsen kan veta så mycket om Mueller är för att vi fått lära känna hans metoder på huden när han som korrupt åklagare i Boston arbetade för att sätta dit Lyndon LaRouche och många av rörelsnes ledande medlemmar i en helt politiskt riggad juridisk process. Och nu är många upprörda över FBI:s beskydd av den brittiska och amerikanska säkerhetsapparatens korrumperande inblandning i amerikanska valet.

Dossiern är avgörande för att förstå inte bara vem Robert Mueller är, utan också den oerhörda korruptionen i den amerikanska nutidshistorien, där Mueller varit en omoralisk justitiemördare åt en odemokratisk maktapparat som skapat det mest omfattande kontrollsamhället i världen, speciellt sedan det s.k. kriget mot terrorismen iscensattes med Mueller som en avgörande aktör.

Läs dossiern här på engelska:
https://larouchepac.com/20170927/robert-mueller-amoral-legal-assassin-he-will-do-his-job-if-you-let-him?utm_source=lpac.co

Läs en presentation på danska om dossiern här: http://schillerinstitut.dk/si/2017/09/eir-dossier-robert-mueller-umoralsk-juridisk-morder-han-goere-sit-job-giver-ham-lov-dansk-indledning-hele-artiklen-paa-engelsk/