Din fiende George Soros

Detta är förordet till den dossier om George Soros som LaRouche Political Action Committee gav ut i juni 2008.

Under min presidentvalskampanj år 2004 fäste mina medarbetare och jag uppmärksamhet vid en viktig bok på temat "The Confessions of an Economic Hit-Man" ("En ekonomisk attentatsmans bekännelser"). Denne man hade ett samvete. I följande rapport presenterar LPAC en mycket större historia, om George Soros som en politisk-ekonomisk attentatsman. Den George Soros som vi presenterar i denna rapport har inget samvete för det han har gjort, eller det han gör. Detta är en rapport som, till stor del, skrivits av Soros' egen mun.

George Soros är inte någon ledande finansman; han är som en maffiagangster, utan något riktigt samvete, som en gangster som skickats ut för att döda en vän till dig, men som endast är en attentatsman för de riktigt stora finansintressena, som lejts för att råna dina vänner och dig på allt du äger, inklusive ditt land och din personliga frihet.

George Soros äger inte senator Barack Obama; det är det några andra som gör; men Soros är en av de viktigaste som kontrollerar, och till synes praktiskt taget äger, både det demokratiska partiets ordförande Howard "Skriet" Dean, detta parti, kanske ditt politiska parti, och, de facto, ditt land, som båda är vad den politisk-ekonomiske attentatsmannen George Soros siktar på att förstöra.