Alternativet i EU-valet är EAP

svenska/media/Valsedel_f_r_Europeiska_Arbetarpartiet.pdf

Beställ valsedlar från EAP eller ta en blank valsedel och skriv in
hela namnet "Europeiska Arbetarpartiet-EAP" och lägg den i ditt
valkuvert.

Svårigheten att välja i EU-valet beror på att alla partier som tillåts komma fram i medierna sitter fast i den gamla paradigmen av brutalt åtstramande liberal finanspolitik; av ansvarslös konfrontation med Ryssland och Kina även om det driver fram ett hot om världskrig; och i en utbildningsfientlig huvudlös panik som kastar in samhällets mycket begränsade resurser i gigantiska klimatåtgärder utan någon rimlig möjlighet att ändra något.

När alla som vill spela med den stenhårt mediastyrda politiken går åt samma håll, är EU-valet är en möjlighet att peka med hela handen på den riktning Sverige borde gå.

1. EAP har sedan folkomröstningen 1980 haft utveckling, inte avveckling av kärnkraft som sin signatur. EAP:s ståndpunkt får nu allt fler anhängare så att det äntligen finns möjlighet att komma vidare med Sveriges industrialisering. Bara detta är en tillräcklig anledning att rösta på EAP för att stöda en politik som i den värsta motvind hållit fast i vad som har varit rätt.

2. EAP har kunnat varna för de upprepade finanskriser som andra förnekat möjligheten av genom att vi använt oss av Lyndon LaRouches fysiska ekonomiska analysmetod där det klart går att se hur ekonomin hållit på och håller på att spåra ur. Nu är hela vårt samhälle en gisslan för en gigantisk bankverksamhet som vid en krasch har givits förtur enligt EU:s system för bankhantering. Endast med LaRouches fyra lagar finns en möjlighet för Sverige, i samarbete med andra länder, att komma igenom en bankkrasch. En röst på EAP är guld värd för att visa vad som måste göras i en finanskrasch, även om det naturligtvis vore bättre att åtgärderna genomfördes i förväg.

3. EAP har sedan Berlinmurens fall arbetat för Lyndon LaRouches politik att knyta ihop länder med den nya Sidenvägen i ett stort fredligt ekonomiskt samarbete över hela världen. Det är ryggraden i en politik att överbrygga krigshoten, att lyfta världen ur fattigdomen och samtidigt att skapa den produktivitet som kan stabilisera finanssystemet. Kinas initiativ att starta Belt & Road bygger på LaRouches förutseende och inspiration och kan bäst försvaras och förverkligas om du röstar på EAP.

4. Skall Lyndon LaRouches idéer kunna komma alla till del behöver hans namn rentvås från att han oskyldigt sattes i fängelse. Han måste erkännas som den politiske fånge han var och rentvås från det justitiemord hans rättsprocess var. Det som krävs är att allt fler uttalar sig för att han var en politisk fånge och stöder kravet att USA beslutar att rentvå hans namn. Ett sätt att göra det är att skriva på det uppropet, ett annat är att rösta för att hålla hans idéer levande i den politiska debatten genom att rösta på EAP.

Se EAP:s valsedel på valmyndighetens hemsida här

Beställ valsedlar på epostadressen larouche@nysol.se alternativt i brev till Box 6057, 129 06 Hägersten eller ring till EAP på 08-983010. Stöd EAP ekonomiskt genom att betala till PG 341559-3 för ett medlemskap 1200 kr per år eller (för studerande, arbetslösa och pensionärer) 600 kr.

Skriv på uppropet för att rentvå Lyndon LaRouche här Där kan du också läsa några av de många kondoleansbreven om Lyndon LaRouches från framstående personer och andra.

Eller skriv ett eget uttalande som du sänder till någon av ovanstående adresser.